Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ! ΕΝΑΣ ΚΑΟΥ ΜΠΟΪ... ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ «ΤΕΕ PARTY» ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΣΑΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ CIA...!!!

TO «TEE PARTY» ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ "ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ" ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΠΛΙΚΑΝΩΝ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ... Ποιός στην χάρη των απαν...

Mike Pompeo: Ένας καουμπόι αρχηγός της CIA

TO «TEE PARTY» ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ "ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ" ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΠΛΙΚΑΝΩΝ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ...






Ποιός στην χάρη των απανταχού κατασκόπων! Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ προσέφερε τη θέση του διευθυντή της CIA στον Μάικ Πομπέο, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο οποίος και την αποδέχθηκε, σύμφωνα με πηγή του επιτελείου του.




Και λέμε ποιός στην χάρη του γιατί πρώτον: Ο Μάικ Πομπέο είναι αντιπρόσωπος του Κάνσας στο αμερικανικό Κονγκρέσο, και ανήκει στο Tea Party. Και δεύτερον και κυριότερον είναι ισόβιο μέλος της National Riffle Association (Εθνική Ένωση Όπλων), του πανίσχυρου λόμπι που έχει παραλύσει κάθε προσπάθεια σοβαρού ελέγχου της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ.

Ο Πομπέο είναι απόφοιτος το Χάρβαρντ και μερικές από τις δηλώσεις του έχουν μείνει ιστορικές.

Ο Πομπέο είναι κατά του κλεισίματος του Γκουντάναμο και μάλιστα μετά από επίσκεψή του το 2013 στο στρατόπεδο όταν οι κρατούμενοι έκαναν απεργία πείνας είχε δηλώσει: «Μου έμοιαζαν σα να έχουν βάλει κάποια κιλά».

Ήταν υπέρ του κλεισίματος όλων των υπηρεσιών της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης το 2014.

Είναι επίσης κατά του περιορισμού εκπομπής ρύπων και οτιδήποτε οικολογικού.

Το 2013 σε ομιλία του στο Κογκρέσο είχε πει ότι οι μουσουλμάνοι ηγέτες που δεν καταδικάζουν τις τρομοκρατικές ενέργειες που γίνονται στο όνομα του Ισλάμ είναι συνένοχοι των τρομοκρατών.

Υποστηρίζει σθεναρά τα προγράμματα της NSA για τα προγράμματα παρακολούθησης πολιτών.

Είναι κατά των αμβλώσεων φυσικά και θεωρεί ότι δεν είναι απαραίτητο αναγράφεται στην ετικέτα ενός προϊόντος ότι είναι γενετικά τροποποιημένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.