Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΣΑΥΡΑΣ... ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ «NEW BALANCE» ΓΙΑΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ...!!!

Όλα τα “New Balance” παπούτσια τους απειλούν να κάψουν οι υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον, μετά από μία δήλωση της εταιρίας υποδημάτω...

Clipboard0111




Όλα τα “New Balance” παπούτσια τους απειλούν να κάψουν οι υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον, μετά από μία δήλωση της εταιρίας υποδημάτων που τους… εξόργισε.




Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ρεπόρτερ της Wall Street Journal, Σάρα Γερμανό, ο εκπρόσωπος της εταιρίας Ματ Λεμπρέττον έκανε την εξής δήλωση: Ο Ομπάμα μας αγνόησε και ειλικρινά ελπίζουμε τώρα (με τη εκλογή του Τραμπ δηλαδή) τα πράγματα να πάνε προς την σωστή κατεύθυνση.

Το σχόλιο του έχει γίνει τόσο γνωστό στους υποστηρικτές της Χίλαρι που έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες και βιντεάκια, όπου άλλοι πετούν τα παπούτσια τους στον κάδο σκουπιδιών και άλλοι τους βάζουν φωτιά και τα καίνε.




Μάλιστα, τα σχόλια των χρηστών δείχνουν πόσο εκνευρισμένοι είναι, με τους περισσότερους να λένε πως δεν πρόκειται να αγοράσουν ξανά “New Balance” παπούτσια.


Ωστόσο, η εταιρία θεωρεί πως στοχοποιήθηκε αδίκως, καθώς έγινε αναφορά μόνο στο γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι κατά της Δια-Ειρηνικής Συνεργασίας, εμπορική συμφωνία η οποία προβλέπει ελεύθερη ανταλλαγή μεταξύ προϊόντων.


Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της εταιρίας Μαίρη Λάουτρον ανέφερε πως η αμερικάνικη εταιρία έχει ως στόχος της να παράγει περισσότερα παπούτσια στην Αμερική και όχι λιγότερα, ενω σε ανακοίνωσή της η New Balance είπε ότι προεκλογικά υποστήριζε τις θέσεις των Χίλαρι Κλίντον, Μπέρνι Σάντερς και Ντόναλντ Τραμπ, αναφορικά με την δημιουργία θέσεων εργασίας και συνεχίζει να τους υποστηρίζει και τώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.