Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗN TEΛΕΥΤΑΙΑ ΦΛΕΦΑΡΙΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΙΡΑ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

Ο Andrew Brown είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και συγκλόνισε το διαδίκτυο με τη σπαρακτική φωτογραφία της 7χρονης κόρης του που παλεύει...



Ο Andrew Brown είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και συγκλόνισε το διαδίκτυο με τη σπαρακτική φωτογραφία της 7χρονης κόρης του που παλεύει με τον καρκίνο και που ανέβασε στο Facebook. Η εικόνα δείχνει την τελευταία βλεφαρίδα της Hayley, που έχει απομείνει μετά από σειρά χημειοθεραπειών που ακολούθησε.

"Αυτή η βλεφαρίδα στέκεται μόνη της, εδώ και λίγες εβδομάδες", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Andrew που είναι κωμικός στη Μελβούρνη.

Η Ηayley διαγνώστηκε με καρκίνο τον Ιούνιο, όταν οι γιατροί ανακάλυψαν έναν όγκο 5 εκατοστών να μεγαλώνει μέσα στη μύτη της. Έτσι έπρεπε ν' ακολουθήσει για οχτώ μήνες χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες, ώστε να τον καταπολεμήσει.

Μια φίλη τους, για να βοηθήσει την Hayley και τους γονείς της έφτιαξε μια σελίδα και η ανταπόκριση του κόσμου είναι τεράστια. Κάτω από την φωτογραφία με την βλεφαρίδα της χαριτωμένης και δυνατής 7χρονης, τα σχόλια συμπαράστασης είναι άπειρα και σίγουρα δίνουν δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα της, τόσο η ίδια, όσο και η οικογένειά της.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.