Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΣΤΑ ΣΚ@ΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΝΑΜMOS!

Μέτα από ανώνυμη καταγγελία για εμπλοκή του στο κύκλωμα των Ρομά, που ξάφριζε σπίτια οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον γνωστόκοσμηματ...






Μέτα από ανώνυμη καταγγελία για εμπλοκή του στο κύκλωμα των Ρομά, που ξάφριζε σπίτια οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον γνωστόκοσμηματοπώλη των Βορείων προαστίων Σάκη Πάστρα και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα.




Ο Σάκης Πάστρας είναι πεθερός του Ζαννή Φραντζέσκου (έχει παντρευτεί την κόρη του Βερόνικα Πάστρα), ιδιοκτήτη του Nammos στη Μύκονο και κολλητού φίλου του προφυλακισμένου Αλέξανδρου Αγγλούπα.

Αν και το όνομα του κοσμηματοπώλη δεν είχε αρχικά συμπεριληφθεί στην δικογραφία των Ρομα, η ανώνυμη καταγγελία τον εμφανίζει ως παραλήπτη ρολογιών και κοσμημάτων που έπαιρνε ο επιχειρηματίας ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος.

Ο Σάκης Πάστρας οδηγήθηκε ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης, αλλά σε βάρος του ασκήθηκε μέχρι ώρας δίωξη μόνο για ένα όπλο που κατείχε παράνομα (σ.σ καραμπίνα του πάτερα του όπως είπε ο συνήγορός του).

Σε ό,τι αφορά την ενδεχόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση των Ρομά, ο εισαγγελικός λειτουργός δεν προχώρησε στην απαγγελία κατηγοριών και έστειλε το φάκελο με τα στοιχεία στους ανακριτές κατά της διαφθοράς που χειρίζονται την υπόθεση. Ετσι, οι δικαστικοί λειτουργοί αποτιμώντας το σύνολο του αποδεικτικού υλικού θα αποφασίσουν αν προκύπτουν ή όχι σε βάρος του κοσμηματοπώλη ενδείξεις για άλλες αξιόποινες πράξεις.

iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.