Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

MONO ENAΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ... ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΝΑ ΤΗ Γ@ΜΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΝ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ!

Πως θα αντιδρούσατε αν βλέπατε ότι κάποιος πλησιάζει μια κοπέλα προκειμένου να την χουφτώσει μέσα στο μετρό; Θα καθόσασταν να παρακολο...







Πως θα αντιδρούσατε αν βλέπατε ότι κάποιος πλησιάζει μια κοπέλα προκειμένου να την χουφτώσει μέσα στο μετρό; Θα καθόσασταν να παρακολουθήσετε το συμβάν ή θα επεμβαίνατε;




Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πως αντέδρασαν οι επιβάτες στο μετρό του Λονδίνο, όταν είδαν μπροστά στα μάτια τους να εκτυλίσσεται ένα τέτοιο περιστατικό. Όπως βλέπετε, μια ξανθιά και γοητευτική κοπέλα κρατιέται από την κολόνα, ενώ ένας άνδρας την πλησιάζει με προσεκτικά βήματα, προκειμένου να την χουφτώσει.

Εκείνη αντιλαμβάνεται ότι κάτι πάει στραβά, για αυτό το λόγο απομακρύνεται. Ωστόσο, ο άνδρας εξακολουθεί να την παρενοχλεί. Τότε, εκείνη του λέει σε έντοντο ύφος να σταματήσει να την αγγίζει. Μόλις άκουσαν τις φωνές του τσακωμού, οι συνεπιβάτες σηκώθηκαν από την θέση τους, προκειμένου να προστατεύσουν την κοπέλα από τον ενοχλητικό άνδρα. Ωστόσο, το βίντεο αφορούσε ένα κοινωνικό πείραμα, και οι δύο εμπλεκόμενοι ήταν ηθοποιοί, οι οποίοι ήθελαν να καταγράψουν τις αντιδράσεις απλών πολιτών.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.