Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑ GOLDEN BOYS; 49ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΚΟΤΩΣΕ 25ΧΡΟΝΗ ΠΟΡΝΗ ΣΕ 5ΑΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΕ ΨΥΓΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ!

Ο 49χρονος μετέφερε τη σορό της 25χρονης κοπέλας στο σπίτι του - Μία εβδομάδα μετά αποκαλύφθηκε η σορός της Μία απίστευτη όσο και φ...



Ο 49χρονος μετέφερε τη σορό της 25χρονης κοπέλας στο σπίτι του - Μία εβδομάδα μετά αποκαλύφθηκε η σορός της





Μία απίστευτη όσο και φρικιαστική ιστορία βγήκε στην επιφάνεια από την εισαγγελία της Ελβετίας. Golden boy μεγάλης τράπεζας δολοφόνησε με άγριο τρόπο μία πόρνη σε δωμάτιο ξενοδοχείου πέντε αστέρων και ακολούθως μετέφερε το άψυχο σώμα της στο κελάρι του σπιτιού του και το έκλεισε στο ψυγείο που διατηρούσε τα κρασιά του.

Η 25χρονη που δολοφονήθηκε


Ο Robert S., όπως είναι τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη, έδωσε ραντεβού με την υψηλών αποδοχών ιερόδουλη, με την οποία έκανε σεξ σε δωμάτιο πανάκριβου ξενοδοχείου. Ο τραπεζίτης, με ειδίκευση στις επενδύσεις, δεν αρκέστηκε σε αυτό.




Ο 49χρονος άνδρας σκότωσε με άγριο τρόπο την 25χρονη JP, στο δωμάτιο του Dolder Grand Hotel, το οποίο βρίσκεται κοντά στη Ζυρίχη, με θέα τη λίμνη Ζυρίχη και τις Άλπεις.

Ο πρώην τραπεζίτης φέρεται να στραγγάλισε την 25χρονη και στη συνέχεια φόρτωσε τη σορό της στο αυτοκίνητό του και τη μετέφερε στην οικία του, προκειμένου να την εξαφανίσει. Μία βδομάδα μετά την εξαφάνιση της, η αστυνομία έκανε έλεγχο στο σπίτι του 49χρονου τραπεζίτη και εκεί ανακάλυψε τη νεκρή γυναίκα.

Ο τόπος του εγκλήματος



ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.