Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΑΚΡΟΒΑΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥ «CIRQUE DU SOLEIL» - ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ 5 ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΣ! - ΒΙΝΤΕΟ

«Βουτιά» από ύψος 5 μέτρων, ενώ εκτελούσε το πρόγραμμά της στους κρίκους - Τις επόμενες ημέρες η άτυχη κοπέλα, όπως όλα δείχνουν θα βγ...




«Βουτιά» από ύψος 5 μέτρων, ενώ εκτελούσε το πρόγραμμά της στους κρίκους - Τις επόμενες ημέρες η άτυχη κοπέλα, όπως όλα δείχνουν θα βγει νικήτρια από την περιπέτεια αυτή και αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο

Cirque du Soleil. Ίσως, το πιο διάσημο τσίρκο του κόσμου, φημισμένο για τις παραστάσεις του. Δυστυχώς, ένα τρομακτικό και θλιβερό περιστατικό συγκλονίζει τον καλλιτεχνικό κόσμο και όλους τους θαυμαστές.

Γυμνάστρια και ακροβάτισσα του Cirque du Soleil, έπεσε από μεγάλο ύψος κατά τη διάρκεια της απογευματινής παράστασης στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας το απόγευμα της Κυριακής.



Η 35χρονη Lisa Skinner, τρεις φορές Ολυμπιονίκης με την Αυστραλία, έπεσε από τους κρίκους από ύψος 5 μέτρων ενώ εκτελούσε το πρόγραμμά της και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.



Το παραϊατρικό προσωπικό έσπευσε στο πλευρό της και διαπίστωσε ότι είχε τις αισθήσεις της ενώ δεν φαινόταν να έχει σημάδια από τραυματισμό.



Τις επόμενες ημέρες η άτυχη κοπέλα, όπως όλα δείχνουν θα βγει νικήτρια από την περιπέτεια αυτή και αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο.


protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.