Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΪΒΑΖΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ, ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ - ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

Ποιος είναι ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης; Καλεσμένος στον Θέμο Αναστασιάδη βρέθηκε ο αδελφός του ηθοποιού Γιάννη Αϊβάζη, Αλκιβιάδης, όπου μίλ...






Ποιος είναι ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης;

Καλεσμένος στον Θέμο Αναστασιάδη βρέθηκε ο αδελφός του ηθοποιού Γιάννη Αϊβάζη, Αλκιβιάδης, όπου μίλησε για πρώτη φορά για την σύλληψή του.

Όπως είχε γραφτεί, ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης είχε συλληφθεί, μετά από καταγγελίες φοιτητών, για απάτη, εκβίαση, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.




Η καταγγελία που έγινε γνωστή, ήθελε τον 40χρονο να υπόσχεται στους νεαρούς πως μπορεί να τους περάσει μαθήματα στις σχολές τους και ότι λόγω των γνωριμιών του μπορεί να τους εξασφαλίσει διάφορα προνόμια. Χθες λοιπόν στην εκπομπή, τοποθετήθηκε σχετικά για πρώτη φορά.

«Στο παρά ένα αποδείχθηκε ότι εγώ δεν έχω κάνει κάτι δηλαδή έκανε ανάκληση της κατάθεσής του ο κύριος. Ήταν δύο, ένας Έλληνας και ένας Άραβας. Εύχομαι να μην περάσει κανείς αυτό που πέρασα. Όχι από την πλευρά του κρατητηρίου, γιατί υπήρχε άψογη συμπεριφορά.

Τον ένα ήξερα, τον άλλον δεν τον ήξερα, τον είχα γνωρίσει 2 λεπτά. Προφανώς υπήρχε οικονομική συναλλαγή αναμεταξύ τους. Προφανώς είχε φάει λεφτά ο Έλληνας από τον Άραβα και προσπάθησαν να το φορτώσουν σε εμένα. Μου σύστησε ο Έλληνας τον Άραβα ως χορηγό της εκπομπής και ο Άραβας ήξερε για εμένα ότι βγάζω πτυχία! Από τις συμπληρωματικές καταθέσεις, που με αθώωσε ο Άραβας λόγω τύψεων ή πίεσης του εισαγγελέα.

Εγώ πίστευα ότι θα πάω φυλακή. Ήταν τόσο πολύ καλοστημένο. Πού έγινε το λάθος από την πλευρά τους; Ο Άραβας ευαισθητοποιήθηκε και είπε την αλήθεια».



fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.