Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ... ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ...!!!

Φόβος και τρόμος έχουν γίνει αδίστακτοι ληστές που ορμούν χωρίς δισταγμό σε περίπτερα και αρπάζουν ό,τι βρουν, απειλώντας ιδιοκτήτες κα...


Άνω Λιόσια: Δείτε αδίστακτους κουκουλοφόρους να κατακλέβουν με μανία περίπτερο

Φόβος και τρόμος έχουν γίνει αδίστακτοι ληστές που ορμούν χωρίς δισταγμό σε περίπτερα και αρπάζουν ό,τι βρουν, απειλώντας ιδιοκτήτες και υπαλλήλους.




Το protothema.gr φέρνει στη δημοσιότητα βίντεο από το κλειστό κύκλωμα περιπτέρου στα Άνω Λιόσια το οποίο λήστεψαν πριν από λίγες ημέρες τρία άτομα.

Οι εικόνες που καταγράφηκαν είναι συγκλονιστικές και δείχνουν την αγριάδα των δραστών. Η συγκεκριμένη έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής. Οι δράστες φορούσαν κουκούλες και χοντρά γάντια. Ο ένας από αυτούς κρατούσε εργαλείο που έχουν οι υδραυλικοί, τον λεγόμενο κάβουρα, και έσπαγε ό,τι έβρισκε μπροστά του αρπάζοντας ο,τιδήποτε αξίας.




Στα πλάνα της κάμερας του κλειστού κυκλώματος, φαίνονται άλλα δυο άτομα με κουκούλες που προσπαθούν με μανία να κλέψουν όσα περισσότερα μπορούν, βάζοντας ακόμα και στις τσέπες τους. Οι θρασύτατοι ληστές κινήθηκαν αστραπιαία, ενώ η ιδιοκτήτρια φοβισμένη είχε κρυφτεί.

Μάλιστα λίγες ώρες αργότερα και ενώ οι δράστες είχαν φύγει με τη λεία τους, η ιδιοκτήτρια «ανέβασε» τα βίντεο στη σελίδα της στο Facebook εκφράζοντας την αγανάκτησή της αφού δεν είναι η πρώτη φορά που τη ληστεύουν.

Συγκεκριμένα έγραψε: «ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΟΣ. Προσπαθούμε να βγάλουμε το ψωμί μας τίμια και απειλείται συνεχώς η ζωή μας. Πόσα χτυπήματα να αντέξουμε πια σε μια εβδομάδα... Πού είναι ο Δήμος των Λιοσίων να τα αποτρέψει όλα αυτά, τι κάνει για την προστασία μας... Πού είναι όλοι αυτοί που ψηφίζουμε για μια καλύτερη και ασφαλέστερη πόλη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ».

Δείτε βίντεο



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.