Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΑΣΦΥΞΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΒΡΕΦΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΣΑΚΟ ΜΕ ΨΩΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το σακίδιο ήταν με κλεισμένο εντελώς το φερμουάρ και το μωρό έκανε εμετό μόλις ένας αστυνομικός το σήκωσε μ...








Σύμφωνα με τη Daily Mail, το σακίδιο ήταν με κλεισμένο εντελώς το φερμουάρ και το μωρό έκανε εμετό μόλις ένας αστυνομικός το σήκωσε μέσα από την τσάντα.




Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν. Η μία, ηλικίας 27 ετών, ζει στο Μαρόκο και εκτιμάται πως είναι η μητέρα του, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να πρόκειται για απαγωγή.

Η δεύτερη γυναίκα, ηλικίας 31 ετών, είναι από τη Μελίγια, ισπανικό θύλακα στις βόρειες ακτές του Μαρόκου.

Το περιστατικό συνέβη στο Beni Ansar, το βασικό «πέρασμα» από το Μαρόκο στην Ισπανία.

«Οι αστυνομικοί άρχισαν να υποπτεύονται πως κάτι συνέβαινε όταν η γυναίκα που είχε το σάκο στον ώμο της έγινε νευρική και προσπάθησε να τον δώσει στη φίλη της. Στην έρευνα της τσάντας οι αστυνομικοί έκπληκτοι βρήκαν το μωρό τυλιγμένο σε μια κουβέρτα. Το κοριτσάκι ανέπνεε με δυσκολία και μόλις την σήκωσαν έκανε εμετό. Η 'μητέρα' του παιδιού υποστήριξε πως ο πατέρας του είναι Ισπανός, κάτι που διερευνάται, ενώ γίνονται και εξετάσεις DNA.

Η γυναίκα είχε μαζί της κι άλλο ένα παιδί, περίπου δύο ετών.

Παρά τη δοκιμασία που πέρασε το βρέφος, οι γιατροί ανέφεραν πως μόλις συνήλθε η κατάστασή του ήταν καλή. Η φροντίδα του έχει ανατεθεί στις υπηρεσίες πρόνοιας.

Πηγή: newsbeast.gr
gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.