Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΖΑΚΑΡΤΑ... ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ: ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΤΙ «ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ»

Αστυνομικοί «Ρόμποκοπ» κατέστειλαν τη διαδήλωση των φανατικών μουσουλμάνων - Κατηγορούν τον χριστιανό δήμαρχο ότι «προσέβαλε το Κοράνι» ...



Αστυνομικοί «Ρόμποκοπ» κατέστειλαν τη διαδήλωση των φανατικών μουσουλμάνων - Κατηγορούν τον χριστιανό δήμαρχο ότι «προσέβαλε το Κοράνι»




Μεγάλη διαδήλωση εναντίον του Δημάρχου της πόλης Τζακάρτα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην Ινδονησία, αναγκάζοντας τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας να φορέσουν τον νέο ειδικό εξοπλισμό, τύπου «Ρόμποκοπ», προκειμένου να σταματήσουν το μαινόμενο πλήθος. Αποτέλεσμα ήταν ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και άλλοι επτά να τραυματιστούν, στις εξαιρετικά βίαιες συμπλοκές που σημειώθηκαν στην πρωτεύουσα της νησιωτικής χώρας.



Οι φανατικοί μουσουλμάνοι κατηγορούν τον δήμαρχο της Τζακάρτα, ο οποίος είναι χριστιανός, ότι «προσέβαλε το Κοράνι». Οι διαδηλωτές παρατάχθηκαν μπροστά στους πάνοπλους αστυνομικούς και συγκρούστηκαν μαζί τους, στην προσπάθειά τους να εισβάλουν στο δημαρχιακό μέγαρο.

Η αστυνομία έκανε εκτενή χρήση δακρυγόνων, ενώ επιστράτευσε και οχήματα με μάνικες νερού, προκειμένου να απωθήσει τους συγκεντρωμένους. Οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες και μπουκάλια, ενώ κρατούσαν στα χέρια τους μυτερά καλάμια από μπαμπού. Οι ταραχές ήταν ιδιαίτερα έντονες, με αποτέλεσμα η αστυνομία να υποστηριχτεί από δυνάμεις του στρατού και των ειδικών δυνάμεων.

Όπως ανακοινώθηκε, ο άνδρας που έχασε τη ζωή του υπέστη σοκ από τα χημικά και τα δακρυγόνα, ενώ από τους 7 τραυματίες, οι τρεις ήταν αστυνομικοί.


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.