Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΩΜΟΨΥΧΑ ΟΝΤΑ ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ: ΚΙΝΕΖΑ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΠ΄ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ!

Από τον τρίτο όροφο του σπιτιού τους στο κενό έπεσε μια γυναίκα όταν την επέπληξε ο άντρας της επειδή δεν βρήκε την απάντηση σε ένα μαθ...






Από τον τρίτο όροφο του σπιτιού τους στο κενό έπεσε μια γυναίκα όταν την επέπληξε ο άντρας της επειδή δεν βρήκε την απάντηση σε ένα μαθηματικό πρόβλημα.




Η νεαρή μητέρα στο Zhuji, στην Κίνα, αυτοκτόνησε στις 27 Οκτωβρίου όταν απέτυχε να απαντήσει σωστά στην αφαίρεση 700 μείον 292. Όταν απάντησε 401, ο άντρας της Liu άρχισε να την επιπλήτει και τότε βούτηξε στο κενό.

Η σύζυγος του Liu δίδασκε εκείνη την περίοδο μαθηματικά την 9χρονη κορούλα τους. Ο άντρας της της φώναξε για τη λάθος απάντηση και άρχισαν να τσακώνονται. "Της φώναξα και τη ρώτησα πώς μπόρεσε να απαντήσει λάθος σε κάτι τόσο απλό. Πώς θα μπορούσε να διδάξει παιδιά. Της είπα ότι θα μπορούσε να πεθάνει". Μιλώντας στους δημοσιογράφους τους είπε πως δεν το εννοούσε και εμφανίστηκε μετανιωμένος.

Μετά από όσα της είπε η γυναίκα πήδηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο του σπιτιού τους. Όταν ο άντρας της συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, κατέβηκε για να δει αν είναι καλά. Κάλεσε τις αρχές αλλά οι διασώστες δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν στη ζωή.

Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.