Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΕΙΤΕ...!! Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΙΡΛΙΚ...!!!

Η γερμανική Ομοσπονδιακή Άμυνα εξετάζει το ενδεχόμενο – λόγω της πολιτικής κατάστασης στην Τουρκία- να μεταφέρει τα αεροσκάφη Tornado α...






Η γερμανική Ομοσπονδιακή Άμυνα εξετάζει το ενδεχόμενο – λόγω της πολιτικής κατάστασης στην Τουρκία- να μεταφέρει τα αεροσκάφη Tornado από τη βάση του Ιντσιρλίκ.

Ως εναλλακτικές λύσεις διαφαίνονται οι βάσεις στην Ιορδανία, το Κουβέιτ ή ακόμη και η Κύπρος.




«Κατά πόσο η απόσυρση των δυνάμεων της Μπούντεσβερ από το Ιντσιρλίκ είναι απαραίτητη, ακόμη δεν φαίνεται στον ορίζοντα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Άμυνας.

Η Ομοσπονδιακή Βουλή της Γερμανίας έχει εγκρίνει στις 10 Νοεμβρίου την παράταση της παραμονής των γερμανικών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή.

Η Γερμανία έχει στείλει στην περιοχή, εκτός από τα αεροσκάφη Tornado, ακόμη ένα αεροσκάφος- βυτιοφόρο και ένα πολεμικό πλοίο. Επίσης, Γερμανοί στρατιώτες με εξοπλισμό Awacs προβαίνουν σε αναγνώριση θέσεων του ‘ισλαμικού κράτους’ προκειμένου να γίνουν αεροπορικές επιδρομές.

Το ζήτημα της μεταφοράς από τη βάση Ιντσιρλίκ ανέκυψε έπειτα από την έντονη γερμανική κριτική κατά των κατασταλτικών πολιτικών του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως σημειώνει η Zeit-online.
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.