Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ... ΕΧΕΙ ΕΠΦΑΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ο ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ...!

Αυξάνονται τα αισιόδοξα μηνύματα που έρχονται από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλεύεται από την περασμένη Κυριακή (13/11), ο...

Θάνος Πλεύρης: Όλα τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του - Τι θα συμβεί τη Δευτέρα




Αυξάνονται τα αισιόδοξα μηνύματα που έρχονται από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλεύεται από την περασμένη Κυριακή (13/11), ο πρώην βουλευτής.

Ο Θάνος Πλεύρης έχει από χθες Παρασκευή (18/11) επαφή με το περιβάλλον του ενώ του έχει αφαιρεθεί η μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και δέχεται ολιγόλεπτες επισκέψεις από μέλη του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος.





Όπως δείχνει η μέχρι τώρα πορεία της υγείας του, οι γιατροί προσανατολίζονται στο να τον βγάλουν μεθαύριο Δευτέρα, από την Εντατική.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος δικηγόρος υπέστη σηψαιμία έπειτα από επέμβαση στο πόδι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Βασικά «όπλα» στη «μάχη» που δίνει ο Θάνος Πλεύρης είναι το νεαρό της ηλικίας του καθώς και ο δυνατός οργανισμός του, τα οποία σε συνδυασμό με την ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, τον βοηθούν στο να κάνει μέρα με τη μέρα βήματα για την αποκατάταση της υγείας του.

Πάντως οι γιατροί επιμένουν ότι η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, όπως άλλωστε επεσήμαναν στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, παρουσιάζει βελτίωση της κλινικής του εικόνας, με προοδευτική διακοπή της μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής.

Η κατάσταση του παραμένει σοβαρή, ενώ συνεχίζει να υποστηρίζεται με όλη την ενδεδειγμένη ιατροφαρμακευτική αγωγή». newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.