Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΧΙΟΣ... ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΕΕΣ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ...!!!

Εκρηκτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Χίο, μετά τα αλλεπάλληλα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας εντός και εκτός του καταυλισ...

Χίος: Νέες αφίξεις μεταναστών - Καζάνι που βράζει το νησί [vid]




Εκρηκτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Χίο, μετά τα αλλεπάλληλα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας εντός και εκτός του καταυλισμού στη Σούδα.




Τα δύο τελευταία 24ωρα. πέρασαν από τα τουρκικά παράλια 165 άτομα που ήρθαν να προστεθούν στους εγκλωβισμένους πρόσφυγες και μετανάστες που ζουν στο νησί. Η τοπική κοινωνία ζητάει λύση εδώ και τώρα.

Η πρόταση Μπαλάφα για δημιουργία νέου καταυλισμού στον χώρο του πρώην σκουπιδότοπου απορρίφθηκε, με την κατάσταση στις δύο δομές (ΒΙΑΛ και Σούδα) να παραμένει τραγική για τους μετανάστες, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν έχουν πλέον σκηνή για να μείνουν.

Δείτε πως περιγράφει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πολίτης, Παντελής Φυκάρης...


Χθες ο Μπαλάφας τόνισε στην πρωινή εκπομπή του Epsilon: "Η Σούδα πρέπει να αδειάσει από τους μετανάστες.




Πρέπει να κλείσει αύριο, μεθαύριο, σε 3-4 εβδομάδες και στο διάστημα αυτό να κατασκευαστεί -που είναι δυνατόν να κατασκευαστεί- ένας καταυλισμός έξω από την πόλη με πολύ πιο ανθρώπινες συνθήκες και αυτός να είναι ο μοναδικός καταυλισμός στο νησί. 3-4 εβδομάδες θα κάνουμε όλοι υπομονή. Το θέμα είναι να μην διαιωνιστεί αυτό το θέμα", πρόσθεσε ο υφυπουργός.

"Η Σούδα πρέπει να αδειάσει χθες", επανέλαβε και στο τέλος της συνέντευξής του ο Γιάννης Μπαλάφας που έθεσε και θέμα ενίσχυσης της μετανάστευσης..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.