Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΞΑΔΕΡΦΕ... ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΙΑ ΖΩΗ» ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΣ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΜΠΡΙΤΟ - Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΛΗΡΙΣΕ ΤΗΝ ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Ανάμεσα στα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας που ξεκλήρισε την Τσαπεκοένσε ήταν και ένας ξάδερφος του Εντουάρντο Μπρίτο του Ατρόμητου. ...




Ανάμεσα στα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας που ξεκλήρισε την Τσαπεκοένσε ήταν και ένας ξάδερφος του Εντουάρντο Μπρίτο του Ατρόμητου.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του Ατρόμητου:

«Η «οικογένεια» ΠΑΕ Ατρόμητος συγκλονισμένη όπως σύσσωμη η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα, εκφράζει τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας που «ξεκλήρισε» μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα: Την βραζιλιάνικη Σαπεκοένσε, οι παίκτες της οποίας μετείχαν στη μοιραία πτήση προς την Κολομβία για να αντιμετωπίσουν τα ξημερώματα της Πέμπτης την Ατλέτικο Νασιονάλ στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Μεταξύ όσων έχασαν την ζωή τους ήταν και ο Α’ ξάδελφος του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Εδουάρδο Μπρίτο. Ο Ροντρίγκο Σαντάνα 35 ετών ο οποίος εργαζόταν σε τηλεοπτικό σταθμό ως κάμεραμαν και συνόδευε την αποστολή της Σαπεκοένσε. Ο Έντου λίγο πριν από την σημερινή προπόνηση δέχθηκε τηλεφώνημα από τη μητέρα του η οποία του γνωστοποίησε ότι ανάμεσα στα θύματα ήταν ο γιος της αδελφής της και ξάδελφος του».

Δείτε το σπαρακτικό μήνυμα που «ανέβασε» στη σελίδα του στο Facebook ο Μπρίτο, ο οποίος έγραψε: «Έφυγες και εσύ! Ξάδερφε! Γιατί! Χωρίς λόγια με τον πόνο θα μείνω μια ζωή. Ήξερα τα όνειρα σου. Δεν προλάβαμε, όμως, μαζί να ζήσουμε. Μήπως στην επόμενη ζωή μας αν υπάρχει».

iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.