Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ... Ε ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ...» ΕΙΠΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ...!!

Συνελήφθη επ΄αυτοφώρω από την αστυνομία ο 33 ετών Μπουλούτ Ουστουνκούλ ο οποίος σκότωσε στο Ικόνιο μπροστά στα μάτια των παιδιών, την...

171120160847094145421_2




Συνελήφθη επ΄αυτοφώρω από την αστυνομία ο 33 ετών Μπουλούτ Ουστουνκούλ ο οποίος σκότωσε στο Ικόνιο μπροστά στα μάτια των παιδιών, την πρώην σύζυγο του Φιλίζ Γιουρνταμπάκ και την πεθερά του Γκιουλσάν Γιουρνταμπάκ.

Ο Ουστουνκούλ την ώρα που τον κατέγραφαν οι φωτογράφοι, δήλωσε πως ¨Έλεγαν πως υπάρχουν δικαιώματα των γυναικών ε ; Λοιπόν γυναικεία δικαιώματα δεν υπάρχουν¨.




To περιστατικό συνέβη σε μονοκατοικία, γύρω στις 21:00 στην οδό Γκιοκτσέ στην επαρχία Καρατάι. Ο Μπουλούτ Ουστουνκούλ το 2014 χώρισε συναινετικά με την 32 ετών Φιλίζ Γιουρνταμπάκ με την οποία είχαν και δύο παιδιά. Το ζευγάρι παρά τον χωρισμό, συνέχισε να μένει στο ίδιο σπίτι. Ο Ουστουνκούλ τον Ιανουάριο φυλακίστηκε, ενώ η Φιλίζ Γιουρνταμπάκ φέρεται να συνήψε σχέσεις με τον Τουναχάν Τ. με τον οποίο γνωρίστηκε στα χωράφια όπου δούλευε.

ΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΜΑΘΕ ΠΩΣ Η ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ

Ο Μπουλούτ Ουστουνκούλ ενώ βρισκόταν στην φυλακή έμαθε πως η πρώην γυναίκα του ήταν έγκυος. Το Αύγουστο όταν βγήκε από την φυλακή, υποψιασμένος πως το παιδί δεν ήταν δικό του ζήτησε να γίνει τεστ DNA, κάτι που δεν δέχτηκε η Γιουρνταμπάκ. Έτσι πριν από έναν μήνα η κοπελα γέννησε το 5ο παιδί της , εκ των οποίων τα δύο ήταν το Ουστουνκούλ. Τότε ο Ουστουνκούλ έμαθε πως το παιδί ήταν του Τουναχάν Τ.




ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ

Το βράδυ ο παλιατζής στο επάγγελμα Ουστουνκούλ, μάλωσε με την γυναίκα για το θέμα του παιδιού. Μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του επιτέθηκε με μαχαίρι στην Φιλίζ Γιουρνταμπάκ και στην 71 ετών μητέρα της Γκιουλσάν Γιουρνταμπάκ. Τα παιδιά βλέποντας την μητέρα τους αιμόφυρτη, βγήκαν έξω καλώντας σε βοήθεια. Με ενημέρωση από γείτονες κατέφθασαν ασθενοφόρο και αστυνομία. Οι διασώστες εντόπισαν ότι η Φιλίζ Γιουρνταμπάκ είχε πεθάνει από τις πολλές μαχαιριές που είχε δεχτεί. Βαριά τραυματισμένη η μητέρα της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ικονίου

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ¨

Η αστυνομία η οποία έφτασε σύντομα επιτόπου, συνέλαβε τον ύποπτο Μπουλούτ Ουστουνκούλ και τον μετέφερε για ανάκριση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της αστυνομίας. Έγινε γνωστό πως ο Ουστουνκούλ έχει φάκελο για 7 διαφορετικά αδικήματα, ενώ την ώρα που τον φωτογράφιζαν οι δημοσιογράφοι φώναξε πως ¨Καθάρισα την τιμή μου. Έλεγαν πως υπάρχουν δικαιώματα των γυναικών ε ; Λοιπόν γυναικεία δικαιώματα δεν υπάρχουν¨.

Η έρευνα συνεχίζεται.

http://www.dha.com.tr- http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.