Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΕΓΓΟΝΙΑ... ΠΑΤΕΡΑΣ ΞΑΝΑ Ο ΞΑΡΧΑΚΟΣ. ΓΕΝΝΗΣΕ ΔΙΔΥΜΑ Η ΣΑΪΑ

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου πέρυσι τον Απρίλιο, μετά από τρία χρόνια σχέσης Δύο υγιέστατα μωράκια, ένα αγοράκι και ένα ...




Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου πέρυσι τον Απρίλιο, μετά από τρία χρόνια σχέσης

Δύο υγιέστατα μωράκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, έφερε εχθές στον κόσμο η Ηρώ Σαΐα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, ενάμιση περίπου χρόνο μετά από τον γάμο της με τον 77χρονο σήμερα μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο παιδάκια γεννήθηκαν με καισαρική τομή.

Η πανευτυχής μαμά δημοσιοποίησε μάλιστα ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο από τον θάλαμο του δωματίου της γεμάτο από λουλούδια στη σελίδα της στο Facebook, σημειώνοντας απλά ως λεζάντα της φωτογραφίας της την χθεσινή ημερομηνία.



Υπενθυμίζεται ότι ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, ο οποίος έχει ακόμη μια κόρη από τον πρώτο του γάμο, παντρεύτηκε πέρυσι τον Απρίλιο την αγαπημένη του σ' ένα μικρό εκκλησάκι στη Βάρκιζα, μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Ο 77χρονος γνώρισε το 2008 την Ηρώ σε συναυλία στην Κύπρο. Η 40χρονη ερμηνεύτρια ξεκίνησε την καριέρα της από τη «Σπείρα Σπείρα» του Σταμάτη Κραουνάκη κι έχει σπουδάσει υποκριτική.

Η επαγγελματική τους συνεργασία ξεκίνησε το 2011 σε ένα αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι που παρουσιάστηκε στην γνωστή αθηναϊκή σκηνή Gazarte. Το 2012, η Ηρώ Σαΐα συμμετείχε στην παράσταση του μουσικοσυνθέτη «Αμάν Αμήν», στο θέατρο Ακροπόλ. Ήταν η χρονιά που γεννήθηκε το ρομαντικό ειδύλλιο τους, το οποίο στην αρχή γνώριζαν μόνο οι φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.