Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΜΕ ΧΑΠΙΑ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ: ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ ! ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ...

Εκεί που περίμεναν στην κυβέρνηση την επίσκεψη Ομπάμα και κατ’επέκταση τη στήριξή του στο θέμα του ελληνικού χρέους, δεν αποκλείεται η...







Εκεί που περίμεναν στην κυβέρνηση την επίσκεψη Ομπάμα και κατ’επέκταση τη στήριξή του στο θέμα του ελληνικού χρέους, δεν αποκλείεται η είδηση της νίκης του Ντόλαντ Τραμπ να έχει «μουδιάσει» τα στελέχη ΣΥΡΙΖΑ. Άραγε ο νέος Πλανητάρχης αν έχει άλλη πολιτική, θα έχει νόημα η στήριξη Ομπάμα;

Πάντως το πρώτο σοκ φάνηκε στην ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη στο facebook, ο οποίος λίγο μετά δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο:




«Η νίκη Τραμπ αποτελεί ένα αρνητικό σοκ, μια σοβαρή αρνητική εξέλιξη για τη δημοκρατία και τη σταθερότητα σε όλο τον πλανήτη. Η σπουδή της ομογάλακτής του Μαρίν Λε Πεν να πανηγυρίσει γι αυτή τη νίκη, το δείχνει καθαρά.

Αυτή την ώρα κάθε δημοκράτης και νοήμων άνθρωπος παντού στον κόσμο έχει κάθε λόγο να ανησυχεί. ΣτηνΕυρώπη επιβάλλεται να γίνουν άμεσα κινήσεις σε όλους τους τομείς για την ενίσχυση της σταθερότητας, της συνοχής, της πολιτικής ανάπτυξης και για την αποτελεσματικότερη απάντηση στο κύμα αστάθειας που θα γεννήσει.

Για την Ελλάδα αυτή την ώρα επιβάλλονται δύο πράγματα. Πρώτον να τρέξουμε για να υλοποιήσουμε τον σχεδιασμό που θα μας εξασφαλίσει την ελάφρυνση του χρέους και τη στροφή στην οικονομική ανάπτυξη και δεύτερον να νοικοκυρέψουμε τα του οίκου μας αναδεικνύοντας την Ελλάδα ως πόλο σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Το οδυνηρό σοκ από τη νίκη Τραμπ μπορεί να είναι κι ένα εγερτήριο μήνυμα για ένα ευρύ αντιφασιστικό δημοκρατικό μέτωπο παντού στον κόσμο,προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι κίνδυνοι που σηματοδοτεί η νίκη Τραμπ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.