Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ...!!! ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΣΗΚΩΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΔΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ...!!

ΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ... Οι δύο τραυματίες, πιθανότατα αλληλέγγυοι, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χίο...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΟΥΔΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ




ΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ...

Οι δύο τραυματίες, πιθανότατα αλληλέγγυοι, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χίου




Δύο άνθρωποι, ένας άνδρας και μία γυναίκα, που κατά πληροφορίες είναι αλληλέγγυοι, δέχθηκαν επίθεση από ακροδεξιούς (ΤΡΙΧΕΣ) που βρίσκονται στην περιοχή του καταυλισμού της Σούδας, περί τις 11 το βράδυ της Πέμπτης, 17 Νοεμβρίου 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση και ο ξυλοδαρμός τους έγινε κυριολεκτικά κάτω από την μύτη της αστυνομίας, αφού – λόγω των επεισοδίων και την Τετάρτη και την Πέμπτη – οι δυνάμεις των ΜΑΤ και άλλοι αστυνομικοί υποτίθεται ότι είναι σε διαρκή επιφυλακή στην περιοχή.

Αυτό, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν στάθηκε ικανό να σταματήσει την επίθεση κατά των δύο αλληλέγγυων, όπως δεν στάθηκε ικανή – η αστυνομική παρουσία – να σταματήσει την ρίψη μολότοφ στον καταυλισμό και τον εμπρησμό σκηνών.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χίου.

Πηγή: astraparis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.