Show/Hide Leaderboard

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΤΟΧΟΣ»

Beaking News

Δευτέρα, Νοεμβρίου 21, 2016

ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ...!! ΕΝΩ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ, Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΓΚΑΦΑ ΜΕΓΑΤΟΝΝΩΝ… ΠΡΟΒΑΛΕ ΚΑΡΓΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ...!!


Σε νέο σοβαρώτατο ατόπημα περιέπεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος κατά το προχθεσινό (Τρίτη 8 μ.μ.) Δείπνο προς τιμήν του απερχόμενου Πλανητάρχη Μπαράκ Ομπάμα στο Προεδρικό Μέγαρο. Ενώ ο Αμερικανός Πρόεδρος είχε την ευγένεια να μνημονεύσει στην ομιλία του τον Επιτάφιο του Περικλέους, ο Πάκης έκανε διαφήμιση του κάργα ανθελληνικού βιβλίου «Σκοτεινή Ήπειρος» («Dark Continent») που έγραψε το 1998 ο Αγγλο-Εβραίος ιστορικός Μάρκ Μαζάουερ και (μεταξύ άλλων…) καταγγέλλει τους Έλληνες ως γενοκτόνους των Αλβανών Τσάμηδων!.. Αρκεί να πούμε ότι η «Σκοτεινή Ήπειρος» μεταφράστηκε σχεδόν αμέσως (2001) στα ελληνικά από τις εκδόσεις «Αλεξάνδρεια» που ειδικεύονται σε κάθε είδους ανθελληνικά βιβλία και κυκλοφόρησαν στο εμπόριο ακόμη και την αποσυρθείσα Ιστορία της Μαρίας Ρεπούση!..
Ο ΟΜΠΑΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΚΗΣ ΤΟΝ… ΜΑΖΑΟΥΕΡ!..

Πρίν καταγράψουμε πώς ακριβώς διαφήμισε το κατάπτυστο βιβλίο του Μαζάουερ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μεταφέρουμε την ευγενική αναφορά του Ομπάμα στον Επιτάφιο του Περικλέους, κατά την ομιλία του στο προχθεσινό Δείπνο…

ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ: «…η φιλοξενία σας δεν αποτελεί καμία έκπληξη. Όπως είπε ο Περικλής στον περίφημο Λόγο του πριν από πολλούς αιώνες ‘και προς την ευγένεια ακόμη των αισθημάτων μας απέναντι των άλλων βρισκόμαστε σε αντίθεση με πολλούς. Διότι τους φίλους μας επιδιώκουμε να αποκτήσουμε όχι ευεργετούμενοι απ’αυτούς αλλά ευεργετούντες αυτούς’. Και σήμερα έχουμε αισθανθεί την ευεργεσία του Ελληνικού Λαού που μας δόθηκε…»!

Λίγα λεπτά προηγουμένως, στην δική του ομιλία, ο Πρόεδρος Πάκης είχε πεί τα εξής επί λέξει διαφημίζοντας το ανθελληνικό βιβλίο του Μαζάουερ «Σκοτεινή Ήπειρος»…

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: «…Δηλαδή τις αρχές και τις αξίες οι οποίες καθιστούν στο διηνεκές ζοφερό παρελθόν τους εφιάλτες του φασισμού και του ναζισμού που άφησε πίσω του ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Και ουδέποτε λησμονούμε την καθοριστική συμβολή των ΗΠΑ κατά τον Πόλεμο αυτό, προκειμένου η Ευρώπη ν’ αποκρούσει την μοίρα της «Σκοτεινής Ηπείρου», κατά την ρήση του Mark Mazower. Η ακτή Omaha στη Νορμανδία θα μας το θυμίζει πάντα»!..
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ, ο Ανώτατος Άρχων της Ελλάδος να μην έχει διαβάσει το βιβλίο του μισέλληνα Μάρκ Μαζάουερ και απλώς να μνημόνευσε τον τίτλο του επειδή τον βόλεψε. Διότι αν ο Πάκης έχει διαβάσει την «Σκοτεινή Ήπειρο» του 59χρονου Αγγλο-εβραίου ιστορικού και την διαφημίζει κατά το επίσημο Δείπνο προς τιμήν του Πλανητάρχη, πρόκειται για ατόπημα ολκής που θα μείνει στην Ιστορία ως συνώνυμο της προδοσίας.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ… ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΤΟΥ 1922!..

Ο «Στόχος» σπεύδει να μεταφέρει 4 μόνο αποσπάσματα από το εν λόγω βιβλίο του Μαζάουερ (τα παίρνουμε από την πρωτότυπη αγγλική έκδοση) για να αντιληφθούν όλοι πόσο ανθελληνικό είναι…

1)Στην σελίδα 54 ο Μαζάουερ κατηγορεί τους Έλληνες γιατί εξελλήνισαν όλα τα τουρκικάκαι σλαβικά τοπωνύμια της Ελλάδος: «Discussing the arguments in favour of changing Turkish and Slavic-sounding place-names into Greek ones, the Greek scholar Kambouroglou wrote after the war that “on Greek soil there should remain nothing that is not Greek.”»!..(«Συζητώντας τα επιχειρήματα για την ελληνοποίηση των τουρκο-σλαβόφωνων τοπωνυμιών, ο Έλληνας λόγιος Καμπούργολου έγραψε ότι μετά τον (σ.σ.: Πρώτο Παγκόσμιο) Πόλεμο δεν έπρεπε να μείνει τίποτα που δεν θα είναι ελληνικό»)!..

2) Στην σελίδα 74 ο Μαζάουερ γράφει ότι η Μακεδονία ΔΕΝ είχε σημαντικό ελληνικό πληθυσμό πρίν την έλευση των Προσφύγων από την Ανταλλαγή των Πληθυσμών του 1922: «…Ιn Greek Macedonia, for example, the flood of refugees Hellenized both the province and its port of Salonika; other ethnic groups—Sephardic Jews, Albanians, Slavic-speaking Macedonians—suddenly found themselves outnumbered…» («Στην ελληνική Μακεδονία, για παράδειγμα, η πλημμυρίδα των προσφύγων εξελλήνισε τόσο την επαρχία όσο και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Οι λοιπές εθνικές ομάδες – Σεφαραδίτες Εβραίοι, Αλβανοί, Σλαβόφωνοι Μακεδόνες – ξαφνικά ανακάλυψαν ότι υπερκεράστηκαν»!..

3) Στην σελίδα 162, ο Μαζάουερ υποβιβάζει σε μόνο 100.000 τους 350.000 που πέθαναν από την πείνα τον σκληρό χειμώνα του 1941-42…
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΤΟ 1944 ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ!..

4) Τέλος, στην σελίδα 239, ο Αγγλο-Εβραίος ιστορικός που τόσο θαυμάζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καταγγέλλει τους Έλληνες ότι το 1944 γενοκτόνησαν τους Τσάμηδες της Θεσπρωτίας: «In Greece, the December 1944 fighting saw the communists conduct mass shootings of “people’s enemies,” often identifying them solely on the basis of their status as “bourgeois.” Meanwhile, on the Greek Right, nationalist guerrillas killed hundreds of Chams (Albanian-speaking Muslims) and drove the remaining 15,000 into Albania on the grounds that they had aided the Axis…»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: «Στην Ελλάδα, τον Δεκέμβρη του 1944, οι κομμουνιστές οδηγήθηκαν σε δολοφονίες χιλιάδων αστών, με το επιχείρημα ότι ήσαν «Εχθροί του Λαού». Την ίδια ώρα, στην Ελληνική Δεξιά, εθνικιστές αντάρτες δολοφόνησαν εκατοντάδες Τσάμηδες (Αλβανόφωνους μουσουλμάνους) και έστειλαν άλλους 15.000 στην Αλβανία, με την λογική ότι βοήθησαν τον Άξονα»!..

ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ, εξοχώτατε κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας: Το βιβλίο του μισέλληνα Μαζάουερ που διαφημίσατε στα πέρατα του Κόσμου κατά το επίσημο Δείπνο με τον Πλανητάρχη Ομπάμα, καταγγέλλει την Ελλάδα ότι γενοκτόνησε τους Τσάμηδες!.. Άρα, λοιπόν, έχουν δίκιο τα Αλβαναριά που μάς ζητάνε την επιστροφή των περιουσιών τους… Τέτοιου μεγέθους γκάφα διαπράξατε, εξοχώτατε κύριε Πάκη…

Εφημερίδα »Στόχος»
« Προηγουμενη
Επομενη »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου