Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ...!!! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο Γ.Γ. ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ!..

«Με τις νέες διαμορφούμενες στο υπουργείο Εργασίας συνθήκες, εκτιμώ, έχοντας πλήρη αυτογνωσία, ότι ο δικός μου χρόνος έχει πλέον τ...

Παραιτήθηκε ο ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας






«Με τις νέες διαμορφούμενες στο υπουργείο Εργασίας συνθήκες, εκτιμώ, έχοντας πλήρη αυτογνωσία, ότι ο δικός μου χρόνος έχει πλέον τελειώσει» αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του ο κ. Σούκος επικαλούμενος αδυναμία συνεργασίας με τη νέα υπουργό ΕργασίαςΤην παραίτησή του υπέβαλε σήμερα το πρωί στον πρωθυπουργό και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να γίνει δεκτή, ο ειδικός γραμματέας σώματος Επιθεωρητών Εργασίας Γιάννης Σούκος.




Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σούκος επικαλείται αδυναμία συνεργασίας με τη νέα υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.

Να σημειωθεί ότι η νέα υπουργός Εργασίας, χωρίς να αναφερθεί στο πρόσωπο του κ. Σούκου, έκανε λόγο για αναγκαιότητα επιβολής της νομιμότητας στην αγορά εργασίας, στο πλαίσιο της βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη.

Η κυρία Αχτσιόγλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ανασφάλιστη αλλά και την κακοπληρωμένη και χωρίς αποδοχές εργασία καθώς και στις κακές συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας που επικρατούν στους χώρους δουλειάς.

«Η δράση μας έχει κερδίσει τα ευμενή σχόλια της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας, αλλά και το σεβασμό των θεσμών, που έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να αντιλαμβάνονται ότι το πρόβλημα της αδήλωτης εργασίας δεν μπορεί να λυθεί με κυνήγι μαγισσών, με βαριά και εξοντωτικά πρόστιμα και νομοθετικούς εκφοβισμούς και απειλές» τονίζει ο κ. Σούκος.

«Ωστόσο», όπως σημειώνει ο παραιτηθείς ειδικός γραμματέας του ΣΕΠΕ στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό «με τις νέες διαμορφούμενες στο υπουργείο Εργασίας συνθήκες, εκτιμώ, έχοντας πλήρη αυτογνωσία, ότι ο δικός μου χρόνος έχει πλέον τελειώσει. Οι κύκλοι πρέπει πάντα να ανοίγουν, αλλά και να κλείνουν στον σωστό χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.