Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΦΙΛΗ! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ; ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΙΜΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

 Καραμπόλες και αρνήσεις μπορεί να βάζουν εμπόδια στην ανακοίνωση του ανασχηματισμού - Το Reuters επικαλείται κυβερνητικές πηγές και ...







 Καραμπόλες και αρνήσεις μπορεί να βάζουν εμπόδια στην ανακοίνωση του ανασχηματισμού
- Το Reuters επικαλείται κυβερνητικές πηγές και τοποθετεί τον ανασχηματισμό το Σάββατο!
- Ερωτηματικό δίπλα στα ονόματα Σκουρλέτη, Κατρούγκαλου
- Εκτός κυβέρνησης: Δρίτσας, Μπαλτάς, Παρασκευόπουλος, Μάρδας και Σία Αναγνωστοπούλου
- Σε ποιό υπουργείο μετακινείται η Γεροβασίλη - Σε ποιό ο Παππά
- Μπαίνουν στην κυβέρνηση Κουβέλης και Ξενογιαννακοπούλου;
Επτά συν ένα πρόσωπα θα παίξουν νέο σημαντικό ρόλο στο κυβερνητικό σχήμα με ακόμη τρία στελέχη να αλλάζουν θέση, αποτελώντας ταυτόχρονα και το μεγάλο ερώτημα, ενώ τα νέα υπουργεία φέρνουν αλλαγές, μαζί με τις καραμπόλες που προκύπτουν από την αλλαγή χαρτοφυλακίου από ορισμένα κορυφαία στελέχη.




19:34 Ένας ηθοποιός στο υπουργικό συμβούλιο;Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομα του Γιώργου Κιμούλη ακούγεται για το υπουργείο Πολιτισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κιμούλης είναι στην Επιτροπή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Παίρνει μορφή τελικά σιγά σιγά το νέο κυβερνητικό σχήμα και σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Βερναρδάκης θα αναλάβει το υπουργείο Επικρατείας.  Επικρατέστερο όνομα για το υπουργείο Οικονομίας ακούγεται ο κ. Χαρίτσης, ο οποίος αναβαθμίζεται.
Ο κ. Σταθάκης που φεύγει από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης φαίνεται πως κατευθύνεται στο νεοσυσταθέν υπουργείο, εκείνο της Ενέργειας.

Ο κ. Κουρουμπλής φαίνεται πως κατεβαίνει προς τα παραλιακά αναλαμβάνοντας το υπουργείο Ναυτιλίας, Μεταφορών και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ακόμα δεν έχει κλειδώσει αλλά τελικά φαίνεται πως βρέθηκε λύση με τον κ. Σκουρλέτη για το υπουργείο Εσωτερικών.

Η κα Όλγα Γεροβασίλη σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να αναλαμβάνει το υπουργείο Διοικητικης Ανασυγκρότησης, ενώ για το υπουργείο Παιδείας ακούγεται το όνομα του Κώστα Γαβρόγλου που ήταν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

http://www.newsit.gr/politikh/Anasximatismos-Live-Oi-neoteres-plirofories-gia-ta-prosopa-Emploki-me-ton-Niko-Fili/670494

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.