Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΕΜΦΘΕΙ Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΣΤΗΒΕΝ ΜΠΑΝΝΟΝ

Διαμαρτύρονται για την τοποθέτηση ως επικεφαλής του Στιβ Μπάνον - Τον χαρακτηρίζουν ακραίο, μισογύνη και αντισημίτη Μεγάλες κ...

Ουάσιγκτον: Διαδηλωτές εισέβαλαν στο κέντρο επιχειρήσεων του Τραμπ




Διαμαρτύρονται για την τοποθέτηση ως επικεφαλής του Στιβ Μπάνον - Τον χαρακτηρίζουν ακραίο, μισογύνη και αντισημίτη




Μεγάλες κινητοποιήσεις προκάλεσε η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να ορίσει ως επικεφαλής της στρατηγικής πολιτικής του τον αμφιλεγόμενο Στιβ Μπάνον. Χιλιάδες κόσμου διαδήλωσαν σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ, ενώ στην Ουάσιγκτον μέλη του κινήματος IfNotNow κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το Κέντρο Επιχειρήσεων του νέου προέδρου και να καταλάβουν συμβολικά την είσοδο, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του Στιβ Μπάνον.

Οι διαδηλωτές ανάρτησαν πλακάτ με τα οποία καλούσαν τον Ντόναλντ Τραμπ να πάρει πίσω την απόφασή του και να πάψει από τα νέα του καθήκοντα τον άνθρωπο που μέχρι πρότινος καθόριζε την προπαγανδιστική καμπάνια του Ρεπουμπλικανού πολιτικού.












Διαδήλωση πραγματοποιήθηκε και στο Λος Άντζελες. Χιλιάδες άνθρωποι ξεκίνησαν την πορεία τους από το Δημαρχείο και ακολούθως διέσχισαν κεντρικούς δρόμους, αυξάνοντας τον όγκο τους. Τα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν εναντίον τόσο του Ντόναλντ Τραμπ, όσο και του Στιβ Μπάνον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.