Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΡΟΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΗΝ ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ

Ένας ισχυρός κρότος αναστάτωσε το βράδυ της Παρασκευής τους κατοίκους της πόλης Γκαζιάντεπ της νοτιοανατολικής Τουρκίας, κοντά στα σύν...







Ένας ισχυρός κρότος αναστάτωσε το βράδυ της Παρασκευής τους κατοίκους της πόλης Γκαζιάντεπ της νοτιοανατολικής Τουρκίας, κοντά στα σύνορα με τη Συρία, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.




Αστυνομικοί και πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο όπου οι κάτοικοι, όταν άκουσαν τον ισχυρό θόρυβο, πίστεψαν ότι επρόκειτο περί έκρηξης, συμπλήρωσε το Ανατολή.

Όμως οι αστυνομικοί δεν ανακάλυψαν θύματα, ούτε κάποια ένδειξη ζημιάς, σύμφωνα με μια ανακοίνωση του γραφείου του κυβερνήτη της Γκαζιάντεπ.

Κατά την ανακοίνωση, ο κρότος ενδέχεται να οφειλόταν σε μαχητικά αεροσκάφη που συμμετέχουν στην τουρκική στρατιωτική επέμβαση στη Συρία κι έσπασαν το φράγμα του ήχου.

Στην ανακοίνωση του γραφείου του κυβερνήτη, την οποία ανήρτησε στον λογαριασμό της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter η δήμαρχος της Γκαζιάντεπ, Φατμά Σαχίν, αναφέρεται πως η εκτίμηση των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας είναι πως «ο θόρυβος μπορεί να οφειλόταν σε αεροσκάφη μας τα οποία παίρνουν μέρος στην επιχείρηση Ασπίδα του Ευφράτη κι έσπασαν το φράγμα του ήχου».

«Δεν ανακαλύφθηκε κανένας νεκρός ή τραυματίας ούτε υπήρξαν υλικές ζημιές», διαβεβαιώνουν οι υπηρεσίες του κυβερνήτη στην ανακοίνωση που εξέδωσαν. «Θα δώσουμε λεπτομέρειες αργότερα», κατά την ίδια πηγή.

Ο τουρκικός στρατός και αντάρτες που υποστηρίζει η Άγκυρα διεξάγουν τους τελευταίους μήνες επιχειρήσεις για να απωθήσουν τους τζιχαντιστές της οργάνωσης ISIS και τους κούρδους μαχητές από την περιοχή των συνόρων.

zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.