Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ... ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΗ ΧΙΛΑΡΙ;

Καθώς το ζήτημα της διαχείρισης των ηλεκτρονικών μηνυμάτων της Χίλαρι Κλίντον βρίσκεται στο επίκεντρο του προεκλογικού ενδιαφέροντος μ...




Καθώς το ζήτημα της διαχείρισης των ηλεκτρονικών μηνυμάτων της Χίλαρι Κλίντον βρίσκεται στο επίκεντρο του προεκλογικού ενδιαφέροντος μία εβδομάδα πριν από τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών, η προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται ότι προσανατολίζει κομβικά τη στρατηγική της επικεντρώνοντας την προσπάθειά της στην καλλιέργεια κλίματος πολιτικής αναξιοπιστίας γύρω από την προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών.

Η πολιτική αυτή στροφή επιβεβαιώνεται από τις δηλώσεις από το Σαββατοκύριακο και μετά του Τραμπ , καθώς σχολιάζει θετικά την απόφαση του FBI να επαναφέρει την υπόθεση διαχείρισης των ηλεκτρονικών μηνυμάτων της Κλίντο και δίνει έμφαση στη διεξαγωγή της σχετικής έρευνας.

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί έχει φέρει σε θέση άμυνας την προεκλογική εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, που εξακολουθεί να δηλώνει ότι έκανε λάθος επιλογή στο χειρισμό του θέματος της διαχείρισης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι δεν τέθηκε σε κίνδυνο η αμερικανική εθνική ασφάλεια.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.