Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΣΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ... ΔΥΟ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣ

Ανθρωποκυνηγητό είχε εξαπολύσει η Αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης για τον εντοπισμό δυο άγνωστων νεαρών που φέρονται να λήστεψαν μέσα...

Δυο ληστείες σε βενζινάδικα σε λίγα λεπτά- Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ




Ανθρωποκυνηγητό είχε εξαπολύσει η Αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης για τον εντοπισμό δυο άγνωστων νεαρών που φέρονται να λήστεψαν μέσα σε λίγα λεπτά δυο πρατήρια υγρών καυσίμων στον Πύργο και την Αμαλιάδα και να διέφυγαν με ένα μαύρο Ι.Χ. μάρκας Seat Ibiza χωρίς πινακίδες.




Οι δράστες λήστεψαν πρώτα το βενζινάδικο γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στον Πύργο ακινητοποιώντας με την απειλή καραμπίνας τον μοναδικό υπάλληλο που είχε βάρδια. Αφού άρπαξαν περίπου 300 ευρώ από την ταμειακή μηχανή, διέφυγαν με το αυτοκίνητό τους προς άγνωστη κατεύθυνση.

Και ενώ οι αστυνομικοί «χτένιζαν» την περιοχή για να τους εντοπίσουν, οι δράστες (που πιθανότατα είναι οι ίδιοι) αποπειράθηκαν να ληστέψουν και δεύτερο πρατήριο υγρών καυσίμων στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών, στο ύψος της περιοχής Λατίφι στην Αμαλιάδα. Όμως, ο υπάλληλος προέβαλε αντίσταση και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους και να τραπούν σε φυγή.

www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.