Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΓΛΟΥΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΠΕΙΡΑ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας. Ο επιχειρηματίας που φέρεται να συμμετείχε στη ...

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας





Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας. Ο επιχειρηματίας που φέρεται να συμμετείχε στη σπείρα που ξάφριζε σπίτια και βίλες επωνύμων, ενώπιον των ανακριτών αρνήθηκε πως δρούσε ως κλεπταποδόχος του κυκλώματος Ρομά που εξαρθρώθηκε πριν λίγες ημέρες.





Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υποστήριξε ότι είναι συλλέκτης και πως από τα τρία ρολόγια μεγάλης αξίας που βρέθηκαν στη κατοχή του, τα δυο ήταν με πιστοποιητικά και το τρίτο ήταν απομίμηση. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές παραδέχτηκε τρεις από τις συναλλαγές που κατέγραψε ο κοριός της αστυνομίας, υποστηρίζοντας, όμως, ότι δεν γνώριζε πως επρόκειτο για προϊόντα κλοπής.

Να υπενθυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη συμμορία είχε «ρημάξει» σχεδόν ολόκληρη τη χώρα, με ληστείες σε Αττική, τη Στερεά Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη. Για την ακρίβεια επρόκειτο για δύο εγκληματικές οργανώσεις, οι οποίες συνεργάζονταν μεταξύ τους με κοινό σκοπό τις κλοπές.

Η οργάνωση ήταν διαρθρωμένη σε δομικό μοντέλο «μαφίας οικογενειακού σχήματος», λειτουργούσε με βάση σχεδιασμό, είχε κατανείμει διακριτούς ρόλους και κινούνταν σε προκαθορισμένους χρονικά και γεωγραφικά χώρους και περιοχές. newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.