Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... ΤΡΙΑ ΣΙΝΟΥΚ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ

Αποτελούν την πρώτη παρτίδα από τα 10 ελικόπτερα του ίδιου τύπου που έχουν «κλειστεί» από την Ελλάδα για την ενίσχυση της Αεροπορία...





Αποτελούν την πρώτη παρτίδα από τα 10 ελικόπτερα του ίδιου τύπου που έχουν «κλειστεί» από την Ελλάδα για την ενίσχυση της Αεροπορίας Στρατού




Στο λιμάνι στο Κερατσίνι έφτασαν το πρωί της Παρασκευής τα τρία πρώτα μεταχειρισμένα, μεταφορικά ελικόπτερα CH-47D Chinook, από τα αποθέματα της Αεροπορίας του Αμερικανικού Στρατού, που θα ενταχθούν στα υπο σύσταση νέα Τάγματα της Αεροπορίας Στρατού.

Αποτελούν την πρώτη παρτίδα από τα 10 ελικόπτερα του ίδιου τύπου που έχουν «κλειστεί» από την Ελλάδα για την ενίσχυση της Αεροπορίας Στρατού, ενώ υπάρχει και μία ακόμη «εκκρεμότητα» για άλλα πέντε Chinook του ίδιου τύπου (15 συνολικώς), τα οποία έχουν κρατηθεί μεν αλλά δεν έχουν πληρωθεί στο συμβολικό τους κόστος.

Με τα 10 υπό παραλαβή νέα Chinook και τα 15 παλαιότερα προβλέπεται η συγκρότηση δύο ΤΕΑΣ εφοδιασμένων με αυτά τα ελικόπτερα γεγονός που αυξάνει κατακόρυφα τις επιχειρησιακές δυνατότητες της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού και κατ’ επέκταση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.