Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ... ΒΑΝΔΑΛΟΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΑΜΠΕΛΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: «ΧΤΥΠΗΣΑΝ» ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΛΑΔΙΟΥ!

Αφού διέρρηξαν το παγκάρι και πήραν όσα χρήματα υπήρχαν, άρπαξαν διάφορα τάματα από τις εικόνες και έκλεψαν τα δοχεία με το λάδι Τί...





Αφού διέρρηξαν το παγκάρι και πήραν όσα χρήματα υπήρχαν, άρπαξαν διάφορα τάματα από τις εικόνες και έκλεψαν τα δοχεία με το λάδι




Τίποτε δεν άφησαν που να μην το αρπάξουν οι άγνωστοι ιερόσυλοι που εισέβαλαν σε μια εκκλησία στην κοινότητα Αγράμπελο στο Δήμο Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας. Δεν τους έφτασαν όσα αξίας έκλεψαν, πήραν ακόμη και το… λάδι που βρήκαν για τα καντήλια!

Οι δράστες διέρρηξαν την πόρτα της εκκλησίας των Παμμεγίστων Ταξιαρχών που βρίσκεται στην άκρη του χωριού κι έτσι δεν τους αντιλήφθηκε κάποιος από τους κατοίκους. Αφού διέρρηξαν το παγκάρι και πήραν όσα χρήματα υπήρχαν, άρπαξαν διάφορα τάματα από τις εικόνες και έκλεψαν τα δοχεία με το λάδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Η ΕΣΗΕΠΗΝ για την απώλεια του Κωστή Στεφανόπουλου

Πριν εξαφανιστούν αθέατοι, όπως είχαν φτάσει, έσπασαν χωρίς κανένα λόγο τη μικροφωνική εγκατάσταση της εκκλησίας! Οι κάτοικοι της κοινότητας αντιλήφθηκαν τη λεηλασία όταν πια οι βάνδαλοι δράστες βρίσκονταν μακριά και ενημέρωσαν το αστυνομικό τμήμα Αστακού, οι άνδρες του οποίου διενεργούν έρευνες για να τους εντοπίσουν.
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.