Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΦΟΔΡΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΣΑΚΙΣΕ Ο «ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ»...!! ΕΔΙΩΧΝΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ...

Η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει και την Αττική δεν άφησε ανεπηρέαστο και το διεθνές αεροδρόμιο των Σπάτων, «Ελ. Βενιζέλος», καθώς επτά π...

Σφοδρή καταιγίδα στο «Ελ. Βενιζέλος» - Εκτροπές και καθυστερήσεις πτήσεων

Η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει και την Αττική δεν άφησε ανεπηρέαστο και το διεθνές αεροδρόμιο των Σπάτων, «Ελ. Βενιζέλος», καθώς επτά πτήσεις έλαβαν οδηγία από τον πύργο ελέγχου να κατευθυνθούν για προσγείωση στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Δύο πτήσεις ακυρώθηκαν (της Olympic Air, από τα Γιάννενα και τη Μυτιλήνη) και άλλες δέκα πτήσεις αναμένεται να φτάσουν στον διεθνή αερολιμένα της Αθήνας με σημαντική καθυστέρηση (ήτοι, μετά τις 23:00).

Σύμφωνα με πληροφορίες από το «Ελ. Βενιζέλος», αυτή την ώρα οι καιρικές συνθήκες στα Σπάτα, όπου προηγήθηκε σφοδρή καταιγίδα, αρχίζουν να βελτιώνονται, συνεπώς αναμένεται η κατάσταση να έχει εξομαλυνθεί πλήρως μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για την περιοχή των Σπάτων, από το μετεωρολογικό σταθμό του meteo.gr στο αεροδρόμιο, για τις επόμενες ώρες:



Πολύ ισχυροί είναι οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή του αεροδρομίου αυτές τις ώρες. Η κατάσταση δεν αναμένεται να βελτιωθεί τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα, ενώ προβλέπονται σχεδόν θυελλώδεις και θυελλώδεις άνεμοι το βράδυ της Τετάρτης προς την Πέμπτη

..protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.