Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ... ΒΛΗΜΑ ΤΗΝ «ΚΟΒΟΥΜΕ»: Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΔΗΛΩΝΕΙ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ» ΚΑΘΩΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΔΟΞΑ

Η Ραχήλ Μακρή δηλώνει και πάλι πολιτικά "ελεύθερος σκοπευτής". Το "ειδύλιο" με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου έληξε πρόωρα...






Η Ραχήλ Μακρή δηλώνει και πάλι πολιτικά "ελεύθερος σκοπευτής". Το "ειδύλιο" με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου έληξε πρόωρα και -όπως φαίνεται- άδοξα. Η... αγάπη για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και το "δηλητήριο" για Τσίπρα - Καμμένο.




Η Ραχήλ Μακρή αγαπάει τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, αλλά αποκρούει της φήμες που τη θέλουν να έχει επιστρέψει στη Λαϊκή Ενότητα. Στην πραγματικότητα, ούτε το διαψεύδει, ούτε το επιβεβαιώνει. Πότε θα αποφασίσει αν και με ποιό κόμμα θα συνεργαστεί; Όταν θα σημάνει η ώρα των εκλογών.

Όλα τα παραπάνω ερωτήματα απαντώνται σε δημοσίευμα της Real News, στο οποίο η πάλαι ποτέ βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει πως "όταν έρθουν οι εκλογές θα αποφασίσω. Τότε θα κρίνω με βάση τα πολιτικά δεδομένα και θα αποφασίσω".

Για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη το στόμα της... στάζει μέλι: "Με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη έχω άριστες σχέσεις. Τον σέβομαι και τον αγαπώ. Δεν διαφώνησα ποτέ πολιτικά μαζί του. Με αντυπωσιάζει ότι παρά την ηλικά του δεν το έχει βάλει κάτω και το παλεύει κινηματικά", λέει χαρακτηριστικά.

Η ρήξη με τη Ζωή




Πέπλο μυστηρίου, ωστόσο, καλύπτει τους "τίτλους τέλους" που έπεσαν στη θυελλώδη πολιτική σχέση τη με την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μια σχέση που "σφυρηλατήθηκε" από την εποχή που έπεσε "μαύρο" στην ΕΡΤ και οι δύο γυναίκες πολιτικοί ένωσαν τις φωνέςν τους στα κάγκελα του Ραδιομεγάρου.

Το αντιμνημονιακό πάθος και ο εκρηκτικός τους χαρακτήρας τις έφερε πιο κοντά. Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατήλθε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 με τη Λαϊκή Ενότητα του παναγιώτη Λαφαζάνη, χωρίς δεύτερη σκέψη σπονσοράρισε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν αποφάσισε να ιδρύσει δικό της κόμμα.

"Μου ζήτησε τη στήριξή μου", είχε πει τότε Ραχήλ. Τι προέκυψε στο μεταξύ; Η ίδια στο συγκεκριμένο ζήτημα παραμένει... σφίγγα. "Θα εξακολουθήσω να έχω προσωπική σχέση με τη Ζωή", λέει και κάπου εκεί μπαίνει τελεία. Είναι φανερό ότι πολιτικά οι δύο γυναίκες τα έσπασαν.

"Η Ζωή μου ζήτησε να καταθέσω τις απόψεις μου για την πορεία του κόμματος. Τις εξέφρασα΄. Εκείνη έλαβε άλλες αποφάσεις. Εγώ ούτε επιβάλλω, ούτε διαφωνώ με κάποιον. Η άποψή μου είναι διαφορετική".
Η... αρχή του τέλους για τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Ραχήλ Μακρή δηλώνει ακόμη "αλλεργική" στα αρχηγικά κόμματα, αναφέροντας πως έφυγε από ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ γιατί "αυτά τα δύο κόμματα είναι αρχηγικά σε σημείο φασισμού".
Μακρή: "Όταν άκουσα τον Τσίπρα να λέει "εγώ είμαι ο αρχηγός και θα κάνω ό, τι πιστεύω", τότε άρχισε μέσα μου η αντίστροφη μέτρηση"

Χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα "απόλυτα διαπλεκόμενο". Και συνεχίζει: "Τσίπρας και Καμμένος είναι αδίστακτοι πολιτικοί απατεώνες και καιροσκόποι".

Θυμάται ακόμα πως η πρώτη και τελευταία φορά που μετείχε σε συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ήταν όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την πρότασή του να στηρίξει τον Προκόπη Παυλόπουλου για το αξίωμα της Προεδρίας.

Πηγή: Real News

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.