Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟ ΡΟΜΕΝΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΕΞ Ο ΤΡΑΜΠ...

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξετάζει τον Μιτ Ρόμνεϊ για τη θέση του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, μετέδωσε το ειδησεογρ...

Φαβορί για υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ ο Mιτ Ρόμνεϊ




Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξετάζει τον Μιτ Ρόμνεϊ για τη θέση του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, μετέδωσε το ειδησεογραφικό δίκτυο NBC, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές.

Συνάντηση με Τραμπ την Κυριακή




Ο Ρόμνεϊ, υποψήφιος του Ρεπουμπλικανού κόμματος στις προεδρικές εκλογές του 2012 και πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης, αναμένεται να συναντηθεί με τον Τραμπ την Κυριακή για να συζητήσουν την τοποθέτηση του σε αυτό το πόστο, ανέφερε το NBC.

Ο Ρόμνεϊ υποστηρίζει την σημαντική αύξηση των στρατιωτικών δαπανών, την αύξηση του στρατιωτικού προσωπικού σε υπηρεσεία και την επένδυση χρημάτων για την ανάπτυξη νέων όπλων. Υποστηρίζει την απόσυρση των στρατευμάτων από Ιράκ και Αφγανιστάν, σε συνδυασμό με αυστηρή θέση προς το Ιράν, και εμφανίζεται αποφασισμένος να σταματήσει η λαθρομετανάστευση από το Μεξικό.

Σχετικά με κοινωνικά ζητήματα ο Ρόμνι υιοθετεί μια συντηρητική στάση, δηλώνοντας σχετικά με τις αμβλώσεις κάτα του δικαιώματος επιλογής των γυναικών, με την «εξαίρεση των περιπτώσεων αιμομιξίας, βιασμού και για να σωθεί η ζωή της μητέρας». Έχει υποσχεθεί την εγκαθίδρυση ενός Ανωτάτου Δικαστικού Σώματος υπερπηδώντας τα παρόντα νομικά εμπόδια και έτσι η κάθε πολιτεία επιλέξη τη δική της πολιτική σχετικά με τις αμβλώσεις. Επίσης υποστηρίζει την απαγόρευση διά νόμου της ομοσπονδιακή αναγνώριση των γάμων ομοφυλόφιλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.