Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΔΑΚΡΥ... Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΚΛΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ

Στη διάρκεια ημερίδας για το ρόλο της γυναίκας, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποφάσισε να δείξει πόσο ευαίσθητος είναι, ...








Στη διάρκεια ημερίδας για το ρόλο της γυναίκας, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποφάσισε να δείξει πόσο ευαίσθητος είναι, καλώντας τους μουσουλμάνους να μην κρατούν τις γυναίκες τους κλειδωμένες στα σπίτια.




Βλέποντας ένα ντοκιμαντέρ για τις γυναίκες που αντιστάθηκαν στην πρόσφατη απόπειρα πραξικοπήματος, ο Ερντογάν θέλησε να δείξει πως μπορεί να κλάψει. Δεν του έβγαινε όμως οπότε έβαλε τα χέρια του για να κρύψει το πρόσωπό του και παρίστανε πως κλαίει.

Όπως είπε εν συνεχεία οι γυναίκες δεν πρέπει να μένουν στα σπίτια τους και ένα ισχυρό έθνος δεν μπορεί να χτίζεται πάνω σε αυτή τη λογική και τόνισε πως οι γυναίκες δεν πρέπει να κρατούνται μακριά από την επιστήμη, τη γνώση, την πολιτική και την κοινωνική ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.