Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ... Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ...

Συνεχίζει να συγκλονίζει το Πανελλήνιο η μεγάλη μάχη του μικρού Κωνσταντίνου Μαλλή με την λευχαιμία! To filodimos.gr επικοινών...

leyxaim.jpg




Συνεχίζει να συγκλονίζει το Πανελλήνιο η μεγάλη μάχη του μικρού Κωνσταντίνου Μαλλή με την λευχαιμία!




To filodimos.gr επικοινώνησε με τους γονείς του παιδιού και ενημερώθηκε πως η κατάσταση του παιδιού παραμένει κρίσιμη, μιας και τις τελευταίες μέρες νοσηλεύεται με υψηλό πυρετό. Γι'αυτό η οικογένεια κάνει νέα έκκληση προς πάσα κατεύθυνση για βοήθεια αφού από τα συνεχόμενα έξοδα που χρειάζονται για τις θεραπείες. Δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή χρήματα τόσο για ορισμένα φάρμακα που χρειάζεται να προμηθευτεί σύντομα ο μικρός Κωνσταντίνος, όσο και για το ενοίκιο της οικογένειας, η οποία κινδυνεύει σε μια τόσο δύσκολη και βάναυση στιγμή για την ίδια να μείνει άστεγη και δίχως τα απαραίτητα.

Στο εξής οι πολίτες πού θέλουν να συνεχίσουν να στηρίζουν οικονομικά έναν άνεργο πατέρα, μια μητέρα «εργαζόμενη» στην Ακράτα όπου έχει πάρει «άδεια» άνευ αποδοχών λόγω της υγείας του μικρού Κωνσταντίνου και είναι άγνωστο το εργασιακό της μέλλον και επιστροφή στην πρώην θέση της, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Αρ.Λογαριασμού Οικονομικής Ενίσχυσης
GR8501 7185 9000 6859 1235 08010 (Γεώργιος Μαλλής)
Γεώργιος Μαλλής-επικοινωνία 6945871709

Ο πατέρας του είναι άνεργος και η οικογένειά του ήδη αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης, αδυνατώντας να ανταποκριθεί οικονομικά στο (εξωνοσοκομειακό) κόστος διαχείρισης των αυξημένων αναγκών που απαιτεί η ξαφνική ανατροπή της υγείας του παιδιού τους.

Ο μικρούλης Κωνσταντίνος γεννήθηκε μαχητής και θα νικήσει, με τις ευχές και τη βοήθεια όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.