Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ... ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΑΛΥΣΙΔΕΣ,,,!!! ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ...

ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ... Μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται ...

Σε ποιες περιοχές χρειάζονται αλυσίδες για τον χιονιά




ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ...

Μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων σε τρία σημεία του οδικού δικτύου της Ημαθίας, λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού.




Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, απαραίτητη είναι η χρήση αλυσίδων στην επαρχιακή οδό Νάουσας-Τριών Πέντε Πηγαδιών, από το 8ο έως το 17ο χιλιόμετρο (χιονοδρομικό κέντρο), στην επαρχιακή οδό Νάουσας-Σελίου από το 10ο μέχρι το 19ο (χιονοδρομικό κέντρο) και στην επαρχιακή οδό Νάουσας-Ροδοχωρίου, από το 8ο έως το 14ο χιλιόμετρο.

Στη Δυτική Μακεδονία, οι αλυσίδες είναι απαραίτητες στην επαρχιακή οδό Καστοριάς- Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 18ο έως το 28ο χιλιόμετρο, καθώς και στην επαρχιακή οδό Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου) από το 18ο έως το 30ο χιλιόμετρο και στην επαρχιακή οδό Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βίγλας), από το 8ο έως το 25ο χιλιόμετρο.

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο εθνικό και στο υπόλοιπο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής, της Πιερίας, της Πέλλας, του Κιλκίς, των Γρεβενών, της Κοζάνης, της Καστοριάς και της Φλώρινας, σύμφωνα με τις κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.