Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Η ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Ένοπλη ληστεία με καραμπίνα πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ στο βενζινάδικο του σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στον Πύργο... Με δι...



Ένοπλη ληστεία με καραμπίνα πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ στο βενζινάδικο του σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στον Πύργο...






Με διαφορά μόλις λίγων λεπτών, πραγματοποιήθηκαν υπό την απειλή όπλου και στις δύο περιπτώσεις, ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων σε Πύργο και Αμαλιάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, περίπου στις 8:20 το βράδυ της Τετάρτης άγνωστοι επιχείρησαν να ληστέψουν πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ε.Ο. Πύργου-Πατρών, στο ύψος του Λατιφίου Αμαλιάδας.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στις 8:30μ.μ, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη «χτύπημα» καθώς δύο άγνωστοι, υπό την απειλή καραμπίνας, απέσπασαν από το πρατήριο υγρών καυσίμων, που βρίσκεται στον χώρου του Super Market «ΑΒ Βασιλόπουλος» στον Πύργο, το ποσό των 300 ευρώ και διέφυγαν με ένα μαύρο Seat Ibiza, χωρίς πινακίδες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο ληστείες ενδέχεται να σχετίζονται, ενώ δυνάμεις τις αστυνομίας «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των ληστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.