Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ...!!! ΤΟΣΚΑΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ...!!!

Δεν υπάρχει καμία σύνδεση της επίθεσης με χειροβομβίδα εναντίον της γαλλικής πρεσβείας και τον χώρο της Πνύκας, που επρόκειτο να μιλ...

Τόσκας: Δεν υπάρχει κίνδυνος που να επηρέασε το πρόγραμμα του Ομπάμα





Δεν υπάρχει καμία σύνδεση της επίθεσης με χειροβομβίδα εναντίον της γαλλικής πρεσβείας και τον χώρο της Πνύκας, που επρόκειτο να μιλήσει ο κ. Ομπάμα, αλλά ακυρώθηκε τελικά χτες από το αμερικανικό επιτελείο το οποίο βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τα μέτρα ασφάλειας που σχεδιάζει η Ελληνική Αστυνομία.




Ο κ. Τόσκας, στο περιθώριο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, στη μνήμη των πεσόντων πυροσβεστών και τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου, ανέφερε σχετικά με την ακύρωση της ομιλίας στην Πνύκα: «Δεν υπάρχει Πνύκα ή κάτι άλλο. Εξετάστηκαν και από τις αμερικανικές αρχές και από τις ελληνικές διάφορα μέρη, τα υπέρ και τα κατά, όχι πάντα με κριτήριο την ασφάλεια, υπάρχει και η χωρητικότητα, υπάρχουν οι κλιματολογικές συνθήκες, υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα. Επομένως, δεν υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας ή κίνδυνος, που να επηρέασε το πρόγραμμα».

Όπως είπε ο αναπληρωτής υπουργός, τα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη του κ. Ομπάμα, ο οποίος φτάνει στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη, θα οριστικοποιηθούν τη Δευτέρα το βράδυ. Επισήμανε ωστόσο, ότι δεν θα είναι έντονα και πολλά, αλλά λογικά για Αμερικανό Πρόεδρο.

«Δεν θα είναι υπερβολικά, αλλά θα είναι αυτά που απαιτούνται για ένα ασφαλές περιβάλλον, για έναν επισκέπτη όπως ο Αμερικανός Πρόεδρος», ανέφερε ο κ. Τόσκας.

Για τις διαδηλώσεις που πρόκειται να γίνουν, τόνισε ότι είναι αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα, αλλά «όσοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν για την επίσκεψη Ομπάμα, μπορούν να το κάνουν σε περιοχές που δεν θα κινηθεί ο Αμερικανός Πρόεδρος», και κατέληξε: «Ενισχύονται τα συμφέροντα της χώρας με την επίσκεψη του κ. Ομπάμα, επομένως πρέπει να υπάρχει ένα ασφαλές περιβάλλον».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.