Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΜΕΓΑΛΗ «ΣΦΑΛΙΑΡΑ» ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΙΛΤΟΥ ΜΑΚΡΙΔΗ... ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

Ο άλλοτε παρουσιαστής Μίλτος Μακρίδης ήταν από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους της τηλεόρασης. Παρουσίαζε και συμμετείχε σε πολλές εκπ...








Ο άλλοτε παρουσιαστής Μίλτος Μακρίδης ήταν από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους της τηλεόρασης. Παρουσίαζε και συμμετείχε σε πολλές εκπομπές, όπως το «Πέστα στον Μίλτο» το 1995 στον Ant1, «Με αγάπη Άννα»το 1995 στον ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» το 1992 στον ΑΝΤ1, «Megaζην» το 1997 στο Mega και το ρίαλιτι του Mega «Bar1».




Επίσης παρουσίαζε και πολλά τηλεπαιχνίδια, όπως «Βρες την Φράση» το 1997 στο Mega και το «Ο Καλύτερος Κερδίζει» το 1994 στον ΑΝΤ1ενώ τον έχουμε δει να συμμετάσχει και ως guest στην σειρά «Δύο Ξένοι» στο Mega.

Κάποια στιγμή εξαφανίστηκε όχι μόνο από την τηλεόραση αλλά και από τους κοινωνικούς κύκλους καθώς 14 χρόνια σχεδόν πριν, υπέστη μεγάλη οικονομική καταστροφή καθώς είχε εξαπατηθεί με αποτέλεσμα να χάσει 250-280 εκατομμύρια δραχμές. Η δικαστική μάχη κράτησε πολλά χρόνια και το ψυχολογικό σοκ ήταν τεράστιο. Για λίγο και πιο πρόσφατα παρουσίασε και στην Κύπρο ένα τηλεπαιχνίδι. Μετά από πολύ καιρό τον είδαμε σε βραδινή έξοδο και χαμογελαστό.

Συγκεκριμένα διασκέδασε με φίλους στο Shamone και στην πρεμιέρα της παράστασης "Ξυπνάς μέσα μου το show"





tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.