Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΣ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΣΚΟΚ: ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΗΔΑΕΙ ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΟΥ - ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΤΙΠΙ ΧΕΝΤΡΕΝ

Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορεί τον Άλφρεντ Χίτσκοκ η 86χρονη ηθοποιός Τίπι Χέντρεν. Στη νέα της αυτοβιογραφία της με τίτλο «T...

Τίπι Χέντρεν: «Ο Χίτσκοκ με παρενοχλούσε σεξουαλικά»





Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορεί τον Άλφρεντ Χίτσκοκ η 86χρονη ηθοποιός Τίπι Χέντρεν.
Στη νέα της αυτοβιογραφία της με τίτλο «Tippi: A Memoir» η ηθοποιός υποστηρίζει ότι κατά τα γυρίσματα των ταινιών «Τα πουλιά» και «Μάρνι», δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον Χίτσκοκ.

Όλα αυτά η ηθοποιός τα έχει ξαναπεί και μάλιστα μεγάλο μέρος αυτών συμπεριλαμβάνονται στην ταινία του 2012 «Το κορίτσι», για το δίκτυο HBO, αλλά τώρα με το νέο της βιβλίο δημοσιοποιεί νέες λεπτομέρειες για τις επιθέσεις που δέχτηκε από τον διάσημο σκηνοθέτη.



Σύμφωνα με την Daily Mail, η καταχρηστική συμπεριφορά του Χίτσκοκ άρχισε από την πρώτη στιγμή που η Χέντρεν συμπεριλήφθηκε στο καστ των ηθοποιών για την ταινία «Τα πουλιά».

Η 86χρονη ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ο σκηνοθέτης έδωσε εντολή στους υπόλοιπους ηθοποιούς να μην κάνουν παρέα μαζί της και να μην την αγγίζουν και ήταν ιδιαίτερα νευρικός εάν μιλούσε με άλλους άνδρες.




Υποστηρίζει ακόμα ότι μία φορά έπεσε πάνω της και προσπάθησε να την φιλήσει, ενώ ισχυρίζεται ότι για να την τιμωρήσει επειδή δεν ανταποκρινόταν στις σεξουαλικές επιθυμίες του της προκάλεσε τραυματισμούς σε πολλές σκηνές από τα γυρίσματα της ταινίας «Τα πουλιά».

Η επόμενη ταινία που γύρισε η Χέντρεν με τον Χίτσκοκ ήταν η «Μάρνι» και όπως λέει η ηθοποιός, πιστεύει ότι η σκηνή του βιασμού της ήταν μία από τις φαντασιώσεις του σκηνοθέτη.

Μάλιστα ισχυρίζεται ότι παρήγγειλε μία μάσκα αντίγραφο του προσώπου της παρότι δεν ήταν απαραίτητο για την ταινία, ενώ τοποθέτησε το καμαρίνι της δίπλα στο γραφείο του και είχε πρόσβαση σ’ αυτό από μία ενδιάμεση πόρτα

«Μία μέρα με κάλεσε στο γραφείο του και ξαφνικά με άρπαξε και έβαλε επάνω μου τα χέρια του. Ήταν μία σεξουαλική κίνηση, ήταν κάτι διεστραμμένο και άσχημο», γράφει η ηθοποιός στην αυτοβιογραφία της.



Τέλος υποστηρίζει ότι την απείλησε να καταστρέψει την καριέρα της, ενώ μπλόκαρε την υποψηφιότητά της για Όσκαρ και μιλούσε συνεχώς υποτιμητικά γι’ αυτήν. http://www.protothema.gr

.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.