Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ... Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ...!!

Στην υλοποίηση της απόφασης να διευρύνει τη ζώνη εκκαθάρισης στα ενδότερα της Συρίας, προχωρεί η Άγκυρα, όπως έχει δηλώσει στο κοινο...

Συρία: Ο τουρκικός στρατός πλησιάζει στο Χαλέπι



Στην υλοποίηση της απόφασης να διευρύνει τη ζώνη εκκαθάρισης στα ενδότερα της Συρίας, προχωρεί η Άγκυρα, όπως έχει δηλώσει στο κοινοβούλιο ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.





Τουρκικά στρατεύματα επιχειρούν ήδη στην πόλη αλ Μπαμπ, η οποία βρίσκεται σε αρκετά κοντινή απόσταση από το Χαλέπι, όπου διεξάγονται σφοδρές μάχες μεταξύ των κυβερνητικών στρατευμάτων και των συμμάχων τους, με τα ένοπλα γκρουπ της αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία, Τούρκοι στρατιώτες της εμπροσθοφυλακής εθεάθησαν στα περίχωρα της πόλης Αλ Μπαμπ, η οποία βρίσκεται στο «μονοπάτι» για το Χαλέπι.

Η Συρία έχει διαμηνύσει αρκετές φορές πως δεν θα ανεχθεί την παρουσία Τούρκων στρατιωτών στην επιχείρηση ανακατάληψης του Χαλεπιού. Η Άγκυρα, ωστόσο, επιμένει, ως φαίνεται, στα σχέδιά της, επεκτείνοντας τη ζώνη εκκένωσης.

Τα τουρκικά στρατεύματα εισέβαλαν στο έδαφος της Συρίας με τη δικαιολογία της διασφάλισης των τουρκομάνων της περιοχής κοντά στα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών και να για ωθήσουν τους τζιχαντιστές προς τα ενδότερα, μακριά από τα σύνορά τους. Ο τουρκικές στρατός, ωστόσο, παραμένει στην περιοχή και συνεχίζει τις επιχειρήσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.