Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ...! ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΛΑΟΔΙΚΕΙΑ (ΛΑΤΤΑΚΕΙΑ)...!!!

Το τουρκικό πυροβολικό βομβάρδισε την Τετάρτη δυνάμεις του στρατού της Συρίας όταν αυτές επιτέθηκαν ενάντια σε τζιχαντιστές της Αλ Κάι...




Το τουρκικό πυροβολικό βομβάρδισε την Τετάρτη δυνάμεις του στρατού της Συρίας όταν αυτές επιτέθηκαν ενάντια σε τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα.

Σύμφωνα με συριακές ιστοσελίδες, την Τετάρτη συριακές μονάδες εξαπέλυσαν αιφνιδιαστική επίθεση ενάντια στους τζιχαντιστές της Τζαμπχάτ Φάτεχ Αλ Σαμ, δηλαδή της πρώην Αλ Νούσρα που είναι το κυρίως παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, στα βόρεια της επαρχίας της Λαττάκειας (Λαοδίκεια).

Ενώ η επίθεση βρισκόταν σε εξέλιξη το τουρκικό πυροβολικό, από το τουρκικό έδαφος, άρχισε να σφυροκοπά τους Σύρους στρατιώτες παρέχοντας κάλυψη στους τρομοκράτες.

Εννοείται ότι οι Τούρκοι άρχισαν να βομβαρδίζουν μετά από αίτημα των τζιχαντιστών, πράγμα που φανερώνει ότι το καθεστώς Ερντογάν συνεργάζεται ανοιχτά και με την Αλ Κάιντα.

Οι συριακές ιστοσελίδες μεταδίδουν ότι αν και δεν αναφέρθηκαν απώλειες μεταξύ των Σύρων στρατιωτών, έτσι κι αλλιώς το τουρκικό πυροβολικό δεν φημίζεται για την ευστοχία του, ήταν τόσο σφοδρός ο βομβαρδισμός που οι κυβερνητικές συριακές δυνάμεις αναγκάστηκαν να σταματήσουν την επίθεση και να επιστρέψουν στις θέσεις τους.

http://www.tribune.gr/world/news/article/303648/to

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.