Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ, ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ… ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΝΤΟΝΑΝΤ ΤΡΑΜΠ...!!!

Βλέποντας οι εν Ελλάδι μπολσεβίκοι πως εμείς οι Έλληνες Πατριώτες λατρεύουμε τον Ντόναλντ Τράμπ και πανηγυρίσαμε τον θρίαμβό του, μη...

Αποτέλεσμα εικόνας για trump greece





Βλέποντας οι εν Ελλάδι μπολσεβίκοι πως εμείς οι Έλληνες Πατριώτες λατρεύουμε τον Ντόναλντ Τράμπ και πανηγυρίσαμε τον θρίαμβό του, μηχανεύτηκαν το εξής αισχρό για να μάς κάνουν να τον μισήσουμε: Καθημερινά δημοσιεύουν πρωτοσέλιδα (το έχει ήδη κάνει η «Αυγή», το «Έθνος», η «Εφημερίδα των Συντακτών», ακόμη και η μπολσεβικοκρατούμενη «Καθημερινή»!) για τηλεφωνικές συνδιαλέξεις Τράμπ – Ερντογάν, ότι ο Ντόναλντ θα τα βρεί με την Τουρκία, θα της στείλει πεσκέσι τον εξόριστο στην Πενσυλβάνια ιμάμη Γκιουλέν κλπ. κι έτσι θα αποδυναμωθεί δραματικά η γεωστρατηγική αξία της Ελλάδος!..

Φυσικά, κανείς απ’ αυτούς τους «ευσεβείς πόθους» των μπολσεβίκων δεν ισχύει. Η πραγματικότητα είναι πως ισχύουν τα ακριβώς αντίθετα, γι’ αυτό κι έχει τρομοκρατηθεί ο σουλτάνος Ερντογάν με την εκλογή του Τράμπ και σκίστηκε να τον πάρει τηλέφωνο και να του κάνει τεμενάδες…




Η ισλαμοφοβία του νεοεκλεγέντος Πλανητάρχη είναι γνωστή, ωστόσο αυτό που κρύβουν οι εν Ελλάδι μπολσεβίκοι είναι άλλο: Ο Τραμπ έχει επανειλημμένως επικρίνει την Τουρκία ως μία από τις χώρες εκείνες που βοηθούν τους ισλαμιστές κι έχει αναφερθεί στο εμπόριο πετρελαίου μέσω του οποίου χρηματοδοτούνται οι δομές του ISIS. Είναι, άλλωστε, γνωστή η εμπλοκή του γιού του Ερντογάν στο παράνομο εμπόριο πετρελαίου με τον ISIS.

ΤΡΑΜΠ: «ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ»!..


Επίσης, κι αυτό είναι το βασικότερο, ο Τραμπ έχει εκφρασθεί επανειλημμένως εγκωμιαστικά για τους Κούρδους, τους οποίους θεωρεί πιστούς συμμάχους των ΗΠΑ και εξαιρετικούς μαχητές. Θέλει να τους εξοπλίσει προκειμένου να αποτελέσουν τις χερσαίες δυνάμεις για την καταπολέμηση του ISIS τις εγκαταστάσεις του οποίου θα βομβαρδίσει η Αμερική απ’ αέρος. Αυτή η θέση του συνάδει απολύτως με τις γενικότερες αντιλήψεις του περί δραστικού περιορισμού των αμυντικών δαπανών που σημαίνει απομάκρυνση των ΗΠΑ από χερσαίες επιχειρήσεις και μεγάλες εκστρατευτικές αποστολές.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει σήμερα ο «Στόχος», σε συνέντευξή του στους (εβραϊκής ιδιοκτησίας) «New York Times» στις 21 Ιουλίου 2016, ο Τράμπ δήλωσε «φάν» των Κούρδων, πράγμα που τρόμαξε τον Ερντογάν, που μόλις πρίν 6 ημέρες είχε επιζήσει ως εκ θαύματος από το Πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου!.. Το σχετικό απόσπασμα της συνεντεύξεως εκείνης στα αγγλικά και στα ελληνικά έχει ως εξής: TRUMP: I’m a fan of the Kurds, you understand… I’m a big fan of the Kurdish forces…»




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: «Είμαι φάν των Κούρδων, καταλαβαίνετε… Είμαι ένας μεγάλος φάν των Κουρδικών Δυνάμεων»!..

Και αμέσως μετά, ο Τράμπ καλούσε την Τουρκία να πολεμήσει τον ISIS και όχι να συνεργάζεται μαζί του, όπως κάνει μέχρι τώρα.

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ο Ντόναλντ Τράμπ έχει επιπλήξει δημοσίως την Τουρκία για την υπόγεια στήριξη που προσφέρει στο Ισλαμικό Κράτος. Αλλη αρνητική ένδειξη για τους Μογγόλους είναι η άποψη του νέου Αμερικανού Προέδρου για εξαιρετικές σχέσεις με το Ισραήλ. Ο Ερντογάν επί μία πενταετία είχε επιλέξει ψυχρό πόλεμο με το Τελ Αβίβ, ενώ ακόμη και σήμερα οι σχέσεις των δύο χωρών παραμένουν προβληματικές.

ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΛ ΣΙΣΙ…

Παράλληλα, θα πρέπει να προβληματίζουν τους Μογγολότουρκους οι σχέσεις ΗΠΑ-Αιγύπτου. Το πραξικόπημα του 2013 έστειλε τον εκλεγμένο πρόεδρο της Αιγύπτου Μόρσι και τους ηγέτες των Αδελφών Μουσουλμάνων στη φυλακή. Εκτοτε η Τουρκία θεωρεί τον σημερινό Αιγύπτιο πρόεδρο Αλ Σίσι σφετεριστή. Τον περασμένο Σεπτέμβριο όμως, ο Τραμπ αντί να συναντηθεί με τον Ερντογάν (του έρριξε «πόρτα», αλλά αυτό το κρύβουν οι εγχώριοι μπολσεβίκοι!) προτίμησε τον Αλ Σίσι που χαρακτήρισε στη συνέχεια «φανταστικό τύπο». Ο Σίσι εμφανίσθηκε να είναι ο πρώτος ηγέτης χώρας που τον συνεχάρη τηλεφωνικώς για την εκλογή του. Είναι σίγουρο ότι ο Τραμπ θα συζητήσει την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μ. Ανατολή πρωτίστως με Ισραήλ και Αίγυπτο, οπότε… ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για να χωθεί στην συμμαχία αυτή και η Ελλάδα...

Τώρα, αν η Τουρκία εμφανίζεται να προτιμά την εκλογή Τραμπ, αυτό συμβαίνει γιατί ποιεί την ανάγκη φιλοτιμία: Ο Ερντογάν πιστεύει ότι το Κίνημα του Ιμάμη Γκιουλέν είχε στηρίξει και χρηματοδοτήσει την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρυ Κλίντον και η χρηματοδότηση αυτή είχε ενοχλήσει και το επιτελείο Τραμπ. Ο Ερντογάν ευελπιστεί ότι ο Τραμπ θα εκδώσει στην Τουρκία τον Γκιουλέν που κατοικεί στην Πενσιλβάνια και κατηγορείται για το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

Εφημερίδα «Στόχος»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.