Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΤΥΠΗΣΕ ΦΛΕΒΑ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΟΝΤΕΛΑ... ΧΑΡΟΥΛΑ ΔΟΝΤΣΙΟΥ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ, ΤΥΧΑΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

Ονειρο κάθε κοριτσιού είναι να συναντήσει, να ερωτευτεί και, γιατί όχι, να παντρευτεί το πριγκιπόπουλο του παραμυθιού. Φυσικά, ελάχιστες θ...


Ονειρο κάθε κοριτσιού είναι να συναντήσει, να ερωτευτεί και, γιατί όχι, να παντρευτεί το πριγκιπόπουλο του παραμυθιού. Φυσικά, ελάχιστες θνητές Ελληνίδες είχαν τη μεγάλη τύχη και την τεράστια ευτυχία να ενώσουν τις ζωές τους με αληθινούς πρίγκιπες μεγάλων βασιλικών οίκων της Ευρώπης, πραγματικούς γαλαζοαίματους και όχι γιαλαντζί τιτλούχους.

Πριν από λίγες ημέρες, στην Εβδομάδα Μόδας στο Ζάππειο, τα fashion shows παρακολούθησαν η γοητευτική Χαρούλα Δόντσιου και ο αγαπημένος της Στέφαν, ο οποίος κατά τις δηλώσεις της φέρει τον τίτλο του πρίγκιπα του Μαυροβουνίου και είναι ο πρεσβευτής του στο Μονακό.
Μάλιστα ο πρίγκιπας Στέφαν του Μαυροβουνίου έχει τιμήσει με τον τίτλο της δούκισσας την πληθωρική Πάμελα Αντερσον για τη δράση της υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων.

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι και η Χαρούλα Δόντσιου όσο και η αδελφή της Σουζάνα, γερμανικής καταγωγής, που μάλιστα είχε λάβει μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2008, αλλά τελευταία στιγμή τα βρόντηξε και αποχώρησε, είναι πολύ γνωστές στην κοσμική Αθήνα για τις κατακτήσεις τους και τις εμφανίσεις στο πλευρό γνωστών επιχειρηματιών και δικηγόρων. Βέβαια, η Χαρούλα Δόντσιου δεν είναι η μοναδική Ελληνίδα που βρέθηκε στο πλευρό πρίγκιπα.

Κόρη βιομηχάνου

Την αρχή έκανε το 1965 η καταξιωμένη γλύπτρια και ζωγράφος Μαρίνα Καρέλα, κόρη βιομηχάνου, η οποία παντρεύτηκε με βασιλικές τιμές τον πρίγκιπα Μιχαήλ της Ελλάδος, πρώτο εξάδελφο του τότε βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος για χάρη της παραιτήθηκε από τα δικαιώματά του στη διαδοχή του θρόνου.

Πολλά χρόνια αργότερα, και συγκεκριμένα το 1985, η Κλαίρη Μπατή, οι γονείς της οποίας διέθεταν κατάστημα υφασμάτων στην οδό Ερμού, παντρεύτηκε σε δεύτερο γάμο στο Λονδίνο τον τότε ακόμα εξόριστο πρίγκιπα της Γιουγκοσλαβίας Αλέξανδρο.

Αναφερόμαστε στη γνωστή σε όλο τον κόσμο σήμερα για το φιλανθρωπικό έργο της και την αγάπη της στα παιδιά πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας και τον
σύζυγό της πρίγκιπα Αλέξανδρο, που πλέον ζουν στα ανάκτορα του Βελιγραδίου.

Τo καλοκαίρι του 2016 η δημοσιογράφος και socialite Νάντια Χαλαμανδάρη σε στενό κύκλο στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον πρίγκιπα της Ισπανίας Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο, γιο της Ινφάντα Πιλάρ, αδελφής του βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος. Μάλιστα σε λίγες μέρες η Νάντια και ο πρίγκιπας ετοιμάζονται να βαπτίσουν το αγοράκι τους, στη Μαδρίτη.


espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.