Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΤΡΑΜΠ...!!! «ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ» ΕΙΠΕ ΚΑΤΑΦΑΤΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ...!!!

«Ήταν σαν μία γαμ..νη ιερά εξέταση» υποστήριξε πηγή που βρισκόταν στη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με δημοσιογράφους μεγάλων τηλεοπτι...

Donald-Trump-afp-800x430




«Ήταν σαν μία γαμ..νη ιερά εξέταση» υποστήριξε πηγή που βρισκόταν στη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με δημοσιογράφους μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών – Για «καταστροφική» συνάντηση έκανε λόγο άλλη πηγή στη «New York Post»

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατσάδιασε τους δημοσιογράφους μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών στις ΗΠΑ αποκαλώντας τους ψεύτες και ανέντιμους.




Διευθυντικά στελέχη αλλά και δημοσιογράφοι τηλεοπτικών καναλιών πέρασαν χθες το κατώφλι τo χρυσού πύργου του νεοεκλεγέντα προέδρου πιστεύοντας πως θα τους ενημερώσει για τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά τη στελέχωση της νέας κυβέρνησης. Όμως, ο Τραμπ είχε κακές προθέσεις…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας «New York Post», ο Αμερικανός Μίδας επέπληξε μεγάλα ονόματα από τον χώρο των ΜΜΕ σε συνάντηση που είχε μαζί τους στον πύργο του, όπως δήλωσε πηγή την οποία επικαλείται η εφημερίδα «New York Post». «Ήταν σαν μία γαμημ… ιερά εξέταση», υποστήριξε η ίδια πηγή που βρισκόταν στη συνάντηση.

Μισεί το CNN

Αρχικά ο Τραμπ άρχισε να καθυβρίζει τον επικεφαλής του CNN, Τζεφ Ζούκερ: «Μισώ το δίκτυό σας, ο καθένας στο CNN είναι ψεύτης και θα πρέπει να ντρέπεται», φέρεται να είπε ο Τραμπ, σύμφωνα πάντα με την πηγή.

«Η συνάντηση ήταν μια ολοκληρωτική καταστροφή. Τα τηλεοπτικά στελέχη νόμιζαν ότι τους κάλεσε για να συζητήσουν τον τρόπο με τον οποίο θα έχουν πρόσβαση στη νέα κυβέρνηση του Τραμπ, και αντ “αυτού, έφαγαν κατσάδα», πρόσθεσε η ίδια πηγή.




Αλλά και μία δεύτερη πηγή επιβεβαίωσε την καταστροφική συνάντηση Τραμπ και στελεχών ΜΜΕ. «Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα μεγάλο δωμάτιο στον Πύργο Τραμπ , όπου υπήρχαν περίπου 30 ή 40 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων ονομάτων των ΜΜΕ από όλα τα δίκτυα», είπε η άλλη πηγή.

Ο Τραμπ έλεγε συνεχώς: «Είμαστε μέσα σ” ένα δωμάτιο με ψεύτες, με ανέντιμους των μέσων ενημέρωσης». Στη συνέχεια άρχισε να καθυβρίζει τον επικεφαλής του CNN, Τζεφ Ζούκερ και μετά είχε σειρά η δημοσιογράφος του NBC, Κέιτι Τουρ, στην οποία όμως δεν αναφέρθηκε ονομαστικά. Είπε χαρακτηριστικά ότι μία φρικτή ανταποκρίτρια του τηλεοπτικού δικτύου έκλαιγε συνεχώς όταν έγινε γνωστό ότι η Χίλαρι έχασε τις εκλογές.

Tην ίδια ώρα, η εκπρόσωπος του Τραμπ, Κέλιαν Κόνγουεϊ, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η συνάντηση πήγε πολύ καλά. «Εξαιρετικές ήταν οι συναντήσεις με κορυφαία στελέχη των μεγάλων δικτύων», είπε στο λόμπι του Πύργου Τραμπ.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν οι τηλεπαρουσιαστές του δικτύου NBC, Ντέμπορα Τάρνερ, Λέστερ Χολτ, και Τσαν Τοντ, τoυ ΑΒC Τζέιμς Γκόλνστον, Τζορτζ Στεφανόπουλος και άλλοι, όπως αναφέρει η «New York Post».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.