Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΚΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΠΑΝΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΟ ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΒΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ... Δεκάδες καταγγελίες έρχονται...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ




ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΟ ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΒΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ...

Δεκάδες καταγγελίες έρχονται καθημερινά σε αρκετά Μ.Μ.Ε. και δημοσιογράφους της Σάμου, για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες στο νοσοκομείο της Σάμου.




Αποδέκτης και η εφημερίδα μας, όπου πάρα πολλοί πολίτες που νοσηλεύονται ή επισκέπτονται το νοσοκομείο, καταγγέλουν ότι η κατάσταση με την συμπεριφορά λαθρομεταναστών και συνοδών τους που ανήκουν σε Μ.Κ.Ο (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που προστατεύουν λαθρομετανάστες) με αναίδια και θράσος απαιτούν από γιατρούς και υπαλληλικό προσωπικό να εξυπηρετούν κατ΄προτεραιότητα πρώτα τους λαθρομετανάστες και κατόπιν τους λοιπούς αρρώστους!!!

Μάλιστα υπήρξε καταγγελία και για περίπτωση λαθρομετανάστριας που για έναν απλό πονόδοντο απαιτούσαν μαζί με την διερμηνέα της (μέλος Μ.Κ.Ο.) να σταματήσουν γιατροί προγραμματισμένα ραντεβού προκειμένου να την κάνουν καλά!

Στις περισσότερες περιπτώσεις γίνονται αποδεκτές οι απαιτήσεις τους καταγγέλοντας (οι πολίτες) πως αυτό οφείλεται πιθανόν στις εντολές της διοίκησης!

Όλη αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει ένα μπάχαλο στο νοσοκομείο που παρέχει (μετά από κυβερνητικές εντολές) ΔΩΡΕΑΝ και σχεδόν τα πάντα σε λαθρομετανάστες, αντίθετα από τους Έλληνες κατοίκους της Σάμου που τους ξεζουμίζουν τόσα χρόνια παίρνοντάς τους και το τελευταίο σεντς για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και νοσηλεία.

Φυσικά για αυτή την κατάντια δεν φταίει μόνο η τωρινή διοίκηση, αλλά και οι προηγούμενες...για να μην παρεξηγηθούμε. .i-samos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.