Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο ΤΖΟΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΧΑΜΕ... ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ» Η ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ Η ΕΣΧΑΤΟΓΡΙΑ ΓΙΟΚΟ ΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΜΙΚΡΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ

Η χήρα του Τζον Λένον των Beatles και bi-sexual, Γιόκο Όνο, σε ερώτηση για την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον και την πιθανότητα ν...










Η χήρα του Τζον Λένον των Beatles και bi-sexual, Γιόκο Όνο, σε ερώτηση για την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον και την πιθανότητα να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, όταν παραδέχθηκε ότι είχε ερωτική σχέση με μαζί της αφήνοντας άφωνους τους δημοσιογράφους.

Αν και ομοφυλοφιλικές τάσεις της Χίλαρι Κλίντον δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε «μυστικό» στην Ουάσιγκτον, αφού η πρώην «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ, πρώην υπουργός Εξωτερικών και υποψήφια για την προεδρία και σε αυτή την προεδρική κούρσα, έχει περίπου «επίσημες» σχέσεις με γυναίκες.




Η καλλιτέχνιδα και χήρα του Τζον Λένον, που βρέθηκε στο Λος Άντζελες για να παρουσιάσει μια έκθεσή της στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, κοίταξε έκπληκτη τους ρεπόρτερς παραδεχόμενη ότι όχι μόνο έχει συναντήσει πολλές φορές την πρώην Πρώτη Κυρία στο παρελθόν σε διαδηλώσεις κατά του Πολέμου του Βιετνάμ στη δεκαετία του ’70, αλλά ότι είχαν και μια… πιο στενή σχέση!

Η Όνο χαμογελώντας αποκάλυψε ότι είχαν μια ερωτική περιπέτεια σπεύδοντας να τονίσει ότι η εκλογή της θα ήταν μεγάλο επίτευγμα για την κοινότητα δικαιωμάτων των γκέι, λεσβιών, μπαϊσέξουαλ και τρανσέξουαλ στην Αμερική.

Όπως αποκάλυψε, οι δυο τους είχαν σχέση όταν γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στη Νέα Υόρκη στις αρχές του 1970. «Συναντηθήκαμε πολλές φορές κατά τις διαδηλώσεις και ήρθαμε πολύ κοντά. Μοιραστήκαμε αρκετές από τις αρχές μας για σεξουαλική ισότητα και μάχη κατά της πατριαρχικής κοινωνίας στην οποία μεγαλώσαμε.

Εϊχαμε μια ερωτική περιπετειούλα όταν ζούσα με τον Τζον Λένον στο Μανχάταν και η Χίλαρι σπούδαζε στο Γέιλ, αλλά μετά χάσαμε επαφή. Είναι εκπληκτικό το πόσο καλά πάνε τα πράγματα για εκείνη και έυχομαι τα καλύτερα για την εκστρατεία της», ανέφερε κατά τη συνέντευξη Τύπου.




pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.