Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΤΛΙΝ; ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΓΓΛΙΚΑ... - ΒΙΝΤΕΟ

Η κοπέλα έχει συγκεντρώσει πάνω της την προσοχή των Ιταλών εξαιτίας της ευγένειας της, όπως αναφέρει η Daily Mail. Σύμφωνα με το δημοσί...




Η κοπέλα έχει συγκεντρώσει πάνω της την προσοχή των Ιταλών εξαιτίας της ευγένειας της, όπως αναφέρει η Daily Mail. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται μαρτυρίες, η νεαρή κοπέλα αρνείται να πάρει χρήματα από τους περαστικούς, μιλά μόνο αγγλικά και ορισμένοι ισχυρίζονται ότι απαντά στο όνομα Μαρία.



Η ιταλική αστυνομία κάνει προσπάθειες να εξακριβώσει την ταυτότητα της κοπέλας ωστόσο το έργο της δυσχεραίνει το γεγονός ότι η κοπέλα δεν έχει μαζί της κάποιο επίσημο έγγραφο.

Η ιστορία της έγινε γνωστή όταν παρουσιάστηκε στην ιταλική εκπομπή «Chi l’ha Visto » και συγκέντρωσε τόση προσοχή που ήδη στο διαδίκτυο έχει ξεκινήσει καμπάνια για να εντοπίσουν την οικογένεια της ώστε να επιστρέψει στο σπίτι της μέχρι τα Χριστούγεννα.



Πολλοί μάλιστα είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Μαρία μοιάζει με αρκετά κορίτσια που έχουν εξαφανιστεί, όπως η Amanda Adlai που απήχθη στο Μίσιγκαν το 2008, η Maria-Brigitte Henselmann που εξαφανίστηκε στη Γερμανία το 2008 καθώς και με την Μαντλίν.



ΕΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.