Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ «ΚΤΗΝΗ» ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ... ΜΑΓΝΗΤΙΣΑΝ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΟΙ «ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΕΣ» ΚΑΝΤΙΛΑΚ ΣΤΟ «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ»

Στην πλήρη τους... μεγαλοπρέπεια αποκαλύφθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τα... δίδυμα «Κτήνη» του Αμερικανού προέδρου, Μ...





Στην πλήρη τους... μεγαλοπρέπεια αποκαλύφθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τα... δίδυμα «Κτήνη» του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα. Υπενθυμίζεται ότι είχαν φτάσει στη χώρα μας με στρατιωτικά αεροσκάφη, που προσγειώθηκαν στην Ελευσίνα, λίγες μόλις ημέρες πριν από την άφιξη του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα.

Πρόκειται, όπως έχει ήδη γραφτεί, για δύο από τα 12 συνολικά πανομοιότυπα αυτοκίνητα, που κατασκευάστηκαν από την General Motors και χρησιμοποιούνται ειδικά για τις ανάγκες του εκάστοτε προέδρου των ΗΠΑ, καθώς πληρούν και τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας.

Ο Αμερικανός πρόεδρος τα χρησιμοποιεί εναλλάξ, ενώ τουλάχιστον δύο εξ αυτών των «τεράτων» ταξιδεύουν μαζί του, όπου πηγαίνει -αυτό, φυσικά, συνέβη και κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα. Όπως φαίνεται, μάλιστα, στις φωτογραφίες, τα δύο εντυπωσιακά οχήματα κυκλοφορούσαν στους αθηναϊκούς δρόμους με την ίδια πινακίδα.

Η «πειραγμένη» Cadillac του Αμερικανού προέδρου «φοράει» έναν κινητήρα πετρελαίου με τούρμπο, ο οποίος είναι χωρητικότητας 6,6 λίτρων, ενώ φέρεται να χρησιμοποιεί και έναν βενζίνης 8,1 λίτρων. Η εντυπωσιακή λιμουζίνα είναι θωρακισμένη με μία σύνθεση υλικών, την οποία ενισχύουν πλάκες από ατσάλι.

Το «Κτήνος», φυσικά, είναι θωρακισμένο μέχρι και το... ρεζερβουάρ, ενώ από τα παράθυρα ανοίγει μόνο του οδηγού -και αυτό για λίγο. Το εσωτερικό είναι στεγανό, ώστε να αποτρέψει μία χημική επίθεση, ενώ, όπως είναι φυσικό, διαθέτει και τηλέφωνο, ώστε ο πλανητάρχης να επικοινωνεί απευθείας με τους ομόλογούς του και άλλους αξιωματικούς ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Σε όλα αυτά αξίζει να προσθέσουμε τα παχιά ελαστικά, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να κυλήσουν σε περίπτωση που κάποιο σκάσει (για παράδειγμα, από σφαίρα σε περίπτωση ένοπλης επίθεσης), την ύπαρξη των πρώτων βοηθειών στον χώρο αποσκευών, όπλων στην καμπίνα και τις κάμερες με νυχτερινή όραση.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι το «Κτήνος» θυμίζει κάτι και από την BMW του Τζέιμς Μποντ, με τα... κανόνια που διαθέτει στο μπροστινό μέρος, τα οποία, εάν χρειαστεί, μπορούν να πετούν δακρυγόνα!

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους...











Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.