Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ... Η ΧΙΛΑΡΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...!!! ΥΠΟΒΑΣΤΑΖΟΜΕΝΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ...

Ένα video κάνει την εμφάνισή του λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες έρχεται να προκαλέσει περισσότερη ανησυχία. (Οι κάπες άνοιξαν στ...

Η Χίλαρι δεν είναι καλά! Υποβασταζόμενη λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες στις ΗΠΑ





Ένα video κάνει την εμφάνισή του λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες έρχεται να προκαλέσει περισσότερη ανησυχία. (Οι κάπες άνοιξαν στην μιά το μεσημέρι ώρα Ελλάδος)




Τη στιγμή έχει καταγράψει σε video και ανεβάσει στον λογαριασμό της στο twitter η δημοσιογράφος του Bloomberg Τζένιφερ Επστάιν.Μια Χίλαρι Κλίντον που δεν μπορεί να περπατήσει. Μια γυναίκα που χρειάζεται τη βοήθεια του συζύγου της για να περπατήσει λίγα μέτρα από τη σκάλα του αεροπλάνου έως το αυτοκίνητο που την περιμένει.

Η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ κατεβαίνει από το αεροπλάνο της εκστρατείας της στη Φιλαδέλφεια για να βρεθεί στην προεκλογική συγκέντρωση, όπου έδωσαν το παρών 20.000 κόσμου και όπου στη σκηνή μαζί της βρέθηκε και το ζεύγος Ομπάμα, ενώ Jon Bon Jovi και Bruce Springsteen έδωσαν συναυλία.

Φτάνοντας στο τέλος της σκάλας, η Χίλαρι φαίνεται ανήμπορη να περπατήσει. Ο Μπιλ Κλίντον την πιάνει από τη μέση και τη βοηθά να κάνει τα λίγα μέτρα που χωρίζουν τη σκάλα από το αυτοκίνητο που την περιμένει. Το βήμα της είναι αργό και ασταθές. Μοιάζει να παραπαίει. Είναι η εικόνα της γυναίκας που θέλει να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ και η 45η στην ιστορία της χώρας.



Μετά τη Φιλαδέλφεια και παρά την εικόνα αυτή, η Κλίντον βρέθηκε και στη Βόρεια Καρολίνα, όπου είχε τη στήριξη της Lady Gaga και του Jon Bon Jovi (ξανά). Η συγκεκριμένη πολιτεία έχει αναδειχθεί σε πολιτεία "κλειδί" στη μάχη Κλίντον – Τραμπ για το Οβάλ Γραφείο. Αν η Κλίντον επικρατήσει εκεί, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων δεν θα έχει καμία τύχη. Και αυτή, εν πολλοίς, εξαρτάται από τα αποτελέσματα στη Φλόριντα, το Μίσιγκαν, τη Βόρεια Καρολίνα και το Οχάιο.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.